Καλαϊτζίδης: «Ελπίζω να έχει δίκιο ο διαιτητής…»

  • Written by Χάρης Παρασκευόπουλος
  • Published in Βέροια
  • 0 comments

Οι δηλώσεις του προπονητή της Βέροιας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη μετά το 0-0 της Κομοτηνής.

Την ευχή του να έχει δίκιο ο διαιτητής –για το καλό του ποδοσφαίρου όπως είπε- αναφορικά με το ακυρωθέν γκολ του Καντί, στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού της Βέροιας κόντρα στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, εξέφρασε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της «Βασίλισσας», Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Αναλυτικά δήλωσε: «Και στο σημερινό αγώνα, με αντίπαλο τον Πανθρακικό, μια ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας κυρίως χάρη στο γεγονός πως έχει εκμεταλλευτεί την έδρα της και με ικανότατους ποδοσφαιριστές, η Βέροια στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έδειξε τα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν και εξαιτίας των οποίων βρίσκεται στην 1η θέση της κατάταξης. Σήμερα περιορίσαμε τους αντιπάλους μας αμυντικά, ενώ επιθετικά είχαμε κάποιες αξιόλογες φάσεις, λιγότερες βέβαια απ’ ότι συνηθίζουμε. Ελπίζω, για το καλό του ποδοσφαίρου, ο διαιτητής να έχει δίκιο στο γκολ του Κάντι το οποίο και ακύρωσε.

Με το σημερινό αποτέλεσμα παραμένουμε στην κορυφή της βαθμολογίας και χρειαζόμαστε άλλες τρεις νίκες, αν η 3η ομάδα της βαθμολογίας κάνει το απόλυτο, ώστε να πάρουμε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Άξιο αναφοράς, είναι πως έχουμε 8 νίκες και 4 ισοπαλίες στα εκτός έδρας ματς και η επίδοση αυτή έχει παίξει μεγάλο ρόλο, ώστε βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση. Εύχομαι στον Πανθρακικό να πετύχει τους στόχους του».

Ο αμυντικός Σιρίλ Καλί είπε: : «Είδαμε έναν αγώνα ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και αξίζουν να πάρουν την άνοδο. Το αποτέλεσμα ήταν λογικό. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Πανθρακικό κι ελπίζω να τον συναντήσω του χρόνου στη Σούπερ Λιγκ. Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε, για να πετύχουμε το στόχο μας».

Last modified onΚυριακή, 29 Απρίλιος 2012 21:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep