Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παίρνει Καλί η Βέροια

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις των διοικούντων τη Βέροια με τον Σιρίλ Καλί.

Ο 27χρονος δεξιός μπακ έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ και σύμφωνα με τις ενδείξεις θα υπογράψει στη «Βασίλισσα του βορρά». Από εκεί και πέρα, εδώ και καιρό υπήρχε στο μυαλό των ανθρώπων της Βέροιας η λύση του συμβολαίου του Μπίζανταρ Τάντιτς, οι οποίοι θεωρούσαν ότι ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα στην ομάδα.

 

Αυτό έγινε την Πέμπτη (26/1), με τον 29χρονο να μετακομίζει στις Σέρρες και στον Πανσερραϊκό. «Η ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Μπόζινταρ Τάντιτς. Η ΠΑΕ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα» ήταν η σχετική ενημέρωση από τους «κυανέρυθρους».

 

Οι οποίοι λίγο αργότεροι έσπευσαν με ανακοίνωση να εκφράσουν τα συλληπητήριά τους για τον χαμό του παλαίμαχου παίκτη της ομάδας, Γιώργο Σίμο: «Η ΠΑΕ Βέροια εκφράζει τα πιό θερμά της συλληπητήρια στους συγγενείς του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργου Σίμου ο οποίος τα τελευταία χρόνια διέμενε στην Χαλκίδα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».

Last modified onΠέμπτη, 26 Ιανουάριος 2012 19:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep