Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Αποχωρούν Διαμαντόπουλος, Οικονόμου

Ολοκλήρωσαν τη θητεία τους στη Βέροια οι δύο ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η διοίκηση της Βέροιας προχωράει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, αλλά και τις αποδεσμεύσεις από το ρόστερ. Ο 27χρονος μέσος Κώστας Οικονόμου και ο 23χρονος επιθετικός Δημήτρης Διαμαντόπουλος ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται για το δεύτερο μισό της σεζόν και ως εκ τούτου θα μείνουν ελεύθεροι. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν έπεισαν ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ των «κυανέρυθρων» και επομένως ήδη αναζητούν νέα ποδοσφαιρική στέγη.

 

Παράλληλα η διοίκηση σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ παρακολουθούν διαρκώς βίντεο με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και κοιτάζουν να κάνουν την καλύτερη επιλογή. Κίνηση θα γίνει για απόκτηση κεντρικού μέσου, κεντρικού πλάγιου και επιθετικού, με στόχο οι παίκτες αυτοί να προσδώσουν ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στη «Βασίλισσα του βορρά» στην προσπάθειά τους να καταλάβει μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο στη Superleague.

 

Για τη Βέροια ακολουθεί το Κυριακάτικο (18/12) παιχνίδι με τον Διαγόρα στη Μακεδονική πόλη, αναμέτρηση από την οποία εξακολουθεί να είναι αμφίβολος ο Τάντιτς. Ο οποίος και την Πέμπτη (15/12) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (ταλαιπωρείται από σύσπαση στον προσαγωγό) και την Παρασκευή (16/12) θα αποφασιστεί αν συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τους νησιώτες. Σίγουρα εκτός θα είναι ο Φαρινόλα, του οποίου το πρόβλημα στη μέση δε λέει να αποχωρήσει.

Last modified onΠέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2011 22:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep