«Ομάδα εδώ και πολλές αγωνιστικές»

Υπομονή ζήτησε ο υπηρεσιακός προπονητής των Τρικάλων, Βασίλης Καλογιάννης.

Ο συνεργάτης του Σούλη Παπαδόπουλου, Βασίλης Καλογιάννης δήλωσε στο «goaltrikala.gr» μετά τη νίκη (3-2) του ΑΟΤ απέναντι στον Εργοτέλη:

«Μεγάλη η προσπάθεια της ομάδας. Είμαστε νέα ομάδα και θέλει πάρα πολύ υπομονή για να χτιστεί. Δεν φαίνεται η δουλειά από το πρώτο παιχνίδι. Φέτος ο σκοπός μας ήταν να σωθούμε αρκετά νωρίς. Δυσκόλεψαν τα πράγματα, γιατί είχαμε κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα. Είχαμε τις αλλαγές προπονητών.

Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Μπράβο τους, συγχαρητήρια, γιατί μέσα από αντίξοες συνθήκες όπως είναι ο ιός, κάποια μέλη του τμήματος νόσησαν και τους ευχόμαστε περαστικά. Είχαμε ένα πλάνο που το τηρήσαμε σε όλο το ματς απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα όπως ο Εργοτέλης. Χτίζεται τα τρία τελευταία χρόνια, αυτό ας το κρατήσουμε. Οι ομάδες με τα μεγάλα μπάτζετ δεν είναι σίγουρο πού οδηγούν.

Εμείς είμαστε ομάδα εδώ και πάρα πολλές αγωνιστικές. Το απέδειξαν σήμερα. Περαστικά στον κόουτς Σούλη. Έζησε το παιχνίδι μαζί μας. Θέλουμε ηρεμία από όλες τις πλευρές και ειδικά από τους φιλάθλους. Την αγαπάνε πάρα πολύ, αλλά πρέπει να την υποστηρίξουν. Μεταφέρουν μια πίεση σε μια ομάδα που είναι πολύ φρέσκια. Ας ξεχάσουμε τα προηγούμενα χρόνια. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει.

Το θέμα είναι να γίνει μια σοβαρή ομάδα. Θα πάρει δύο, τρία, τέσσερα χρόνια; Να μην υπάρχουν χρέη και να πάμε στο βήμα παρακάτω. Οργανωτικά θέλουμε κάποια πράγματα. Η προσπάθεια συνεχίζεται και από τη Δευτέρα τα κεφάλια μέσα. Να είμαστε προσγειωμένοι. Είμαστε σε καλό δρόμο».

Απόδοση: FL News

Last modified onΣάββατο, 03 Απρίλιος 2021 19:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep