Επιβολή ποινής -6 στον ΑΟΤ

Την επιβολή ποινής αφαίρεσης βαθμών στον ΑΟ Τρίκαλα για δύο παίκτες αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Τον άμεσο κίνδυνο αφαίρεσης 6 βαθμών αντιμετωπίζει ο ΑΟ Τρίκαλα, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε την επιβολή ποινών μέχρι την εξόφληση των Βαγγέλη Γκότοβου και Σπύρου Γκουγκούδη. Στην εκδίκαση της Δευτέρας (23/9), δεν υπήρχε εκπρόσωπος του ΑΟΤ.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

- Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία « Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Ευάγγελου Γκότοβου του Θεοδώρου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 307/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

- Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία « Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Σπυρίδωνα Γκουγκούδη του Κωνσταντίνου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 314/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep