Ήττα... εμπειριών

Η ΑΕΚ επικράτησε 4-1 του ΑΟ Τρίκαλα με τέρματα που σημείωσε ως το 26' παρουσία περίπου 5.000 οπαδών.

Ηττήθηκε 4-1, αλλά κέρδισε εμπειρίες ο ΑΟ Τρίκαλα στην εντός έδρας φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Οι Θεσσαλοί παρουσία περίπου 5.000 οπαδών των δύο ομάδων έδωσαν το πιο δυνατό τεστ και είχαν την ευκαιρία να δουν τις αδυναμίες τους κόντρα στην πρωταθλήτρια. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά, σημείωσαν 4 γκολ έως το 26', ενώ σκόρερ των γηπεδούχων χρίστηκε ο Συμελίδης.

Η Ένωση πήρε το προβάδισμα μόλις στο 2' όταν από εκτέλεση κόρνερ του Γκάλο και κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι ο Ταΐρης απέκρουσε και ο Γιακουμάκης βρήκε δίχτυα από κοντά. Ο ρυθμός των φιλοξενούμενων ήταν καταιγιστικός και στο 12' το σκορ ήταν ήδη 0-3. Στο 9' ο Λόπεζ και στο 12' ο Γαλανόπουλος νίκησαν τον Ταΐρη με σουτ.

Οι Θεσσαλοί μείωσαν στο 15' όταν από λάθος του Λόπεζ ο Συμελίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας και βρήκε στόχο με πλασέ. Λίγο πριν τη διακοπή, ώστε να δροσιστούν οι παίκτες, στο 26', ο Γαλανόπουλος πάσαρε στον Κλωναρίδη και αυτός με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος (12' λ.τρ. Γκουγκούδης), Γκόλιας, Γκότοβος, Πατσατζόγλου (75' Συριόπουλος), Τσιάρας (68' Γκατσολάρι), Τσιμίκας (80' Ηλιάδης), Γιουκαρής (75' Τριανταφυλλάκος), Βανκεβάι (69' Σταματάκος), Συμελίδης (63' Μακρίδης), Ράντι (87' Αλμπάνης).

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας (60' Γιαννίκογλου), Λόπεζ, Γκάλο (60' Λαμπρόπουλος), Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι (46' Σβάρνας), Αϊντάρεβιτς (60' Γιαννιώτας), Κλωναρίδης (60' Πόνσε), Γαλανόπουλος (46' Μοράν), Γιούσης, Άλεφ, Γιακουμάκης (70' Σιμόες).

Last modified onΠαρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2018 22:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep