«Με γραπτό μήνυμα»

Πυρά Νεμπεγλέρα για τη συμπεριφορά του Κουσκουνά στον ΑΟ Τρίκαλα.

Έξαλλοι είναι στον ΑΟ Τρίκαλα με τη συμπεριφορά του Νίκου Κουσκουνά, ο οποίος αν και είχε συμφωνήσει μαζί τους, τελικά ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Δόξα Δράμας. Ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟΤ Κώστας Νεμπεγλέρας δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη στάση του έμπειρου επιθετικού, καθώς υποστήριξε ότι τους έστειλε γραπτό μήνυμα για να τους ενημερώσει ότι τελικά δεν θα υπογράψει.

Αρχικά είπε:

«Νομίζω ότι στον σχεδιασμό μπορεί να αλλάξει κάτι, αλλά θα φέρουμε ένα παίκτη, ο οποίος θα είναι τοπ επίπεδο και δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Αν μιλήσουμε για την συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν περιμένεις έναν ποδοσφαιριστή που σου έχει δώσει το λόγο του, όταν τον περιμένεις για να έρθει στα γραφεία να υπογράψει και απλά σου στέλνει ένα μήνυμα για να σου πει ότι άλλαξε απόφαση για ένα παιδί το οποίο πέρασε απο τα Τρίκαλα και έφαγε ψωμί, αν μη τι άλλο είναι ανέντιμο.

Δεν είναι καλός ο τρόπος το πώς χειρίστηκε ότι εμείς συμφωνήσαμε με αυτόν. Γιατί πιστεύω ότι εκμεταλλεύτηκε τα Τρίκαλα για να κάνει αυτός το δικό του κομμάτι. Έτσι όπως εξελίχθηκε, καλώς εξελίχθηκε, γιατί εμείς δεν θέλουμε άτομα στα αποδυτήρια τα οποία δεν είναι άντρες και δεν σέβονται τα λόγια τα οποία λένε. Δεν σεβάστηκε κανέναν. Ούτε τον κόσμο. Πέρασε από εδώ και φέρθηκε με τον πιο άσχημο και άδικο τρόπο για τους φιλάθλους. Κάθε εμπόδιο για καλό. Θα έρθει παίκτης που θα κουμπώσει πάνω στους ποδοσφαιριστές και στο σύστημα στο οποίο θα εντρυφήσει η ομάδα».

Για τις μεταγραφές:

«Αυτή την στιγμή αυτό που μας καίει είναι ένα φορ το οποίο θα είναι στο τοπ επίπεδο. Απο εκεί και πέρα αν μας έρθει κάποιος παίκτης ο οποίος θα είναι αυτό που θέλουμε να προσθέσουμε στην ομάδα θα το κάνουμε. Αλλιώς νομίζω ότι δεν θα μπούμε στην διαδικασία να πάρουμε κάτι απλά για να πάρουμε. Μόνο αν έχει ανάγκη η ομάδα και είναι κάτι εξαιρετικό».

Για τον Σιαλμά:

«Δεν υπάρχει κάτι. Δεν ξέρω τέτοια δημοσιεύματα από πού βγαίνουν. Και θα πρέπει να βγαίνουμε κάποια στιγμή και να λέμε ότι είναι ψέματα. Δεν ξέρω το γιατί. Είναι και αυτό που είπα στη συνέντευξη τύπου. Ξέρουμε ότι θα πολεμήσουν τον καλό. Και μπορεί και αυτό να είναι ένα μέρος ότι θέλουν να δημιουργήσουν θέμα. Δεν έχει γίνει το παραμικρό. Δεν ισχύει το δημοσίευμα και θέλει να μας βάλει τρικλοποδιά».

Για το αν τα Τρίκαλα έχουν την πληρότητα για να πετύχουν την άνοδο:

«Θα μπορούσαμε να πάμε σε συντηρητικές δηλώσεις. Αυτό θα σήμαινε ότι δεν θέλεις να αναλάβεις ευθύνες. Το να πούμε ότι πάμε να κάνουμε πρωταθλητισμό ή ότι πάμε να παίξουμε καλή μπάλα χωρίς να θέλουμε να βγούμε αν στο τέλος δεν πετύχει η ομάδα την άνοδο, δεν είναι αποτυχία. Μας πειράζει ότι λέμε ότι ο στόχος μας είναι η άνοδος; Ναι η άνοδος είναι. Αν δεν βγούμε αποτύχαμε. Ό,τι κάνουμε, το κάνουμε για να κερδίσουμε την άνοδο. Οι πιο πολλοί ποδοσφαιριστές είναι Έλληνες και ξέρουν την κατηγορία. Είναι 26 – 27 χρονών και διψούν για να διακριθούν. Είναι γρήγοροι, ταχυδυναμικοί, ξέρουν μπάλα και θα παίξουν ποδόσφαιρο.

Θα παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Μέσα από την δουλειά αυτή η ομάδα αν βρει τα πατήματά της θα παίξει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αλλά όλα αυτά μέσα από πάρα πολλή δουλειά. Δεν μπορούμε να έχουμε απαίτηση να δούμε γρήγορα αυτό που θέλουμε από τη μια μέρα στην άλλη. Μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, υπολογίζουμε ότι θα είναι στις 20 με 25 Σεπτεμβρίου, η ομάδα να είναι όπως την θέλει και εμείς και ο προπονητής».

Last modified onΤρίτη, 17 Ιούλιος 2018 13:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep