Η βράβευση Κατσαντώνη

Ο γενικός αρχηγός του ΑΟ Τρίκαλα, Ζήσης Κατσαντώνης βραβεύτηκε από τους Σακαφλιάδες.

[googlead][/googlead]

Στην κοπή πίτας του συνδέσμου των οργανωμένων οπαδών του ΑΟ Τρίκαλα, «Σακαφλιάδες» έδωσε το «παρών» ο Ζήσης Κατσαντώνης και βραβεύτηκε για την προσφορά του στους «κυανέρυθρους». Ο ίδιος τους ευχαρίστησε και όπως έγραψε:

«Πριν απο λίγες μέρες στην ετήσια κοπή πίτας του συνδέσμου των οργανωμένων φίλων της αγαπημένης μας ομάδας του νομού μας, ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ είχα την τιμή να βραβευτώ από τον σύνδεσμο των ΣΑΚΑΦΛΙΑΔΩΝ για τη μέχρι τώρα προσφορά μου στην αγαπημένη μας ομάδα και τους ευχαριστώ όλους γι' αυτή την τιμητική διάκριση.

Η αγάπη γι' αυτό που κάνω τα τελευταία χρόνια και η προσπάθεια να κάνουμε τους φίλους της ομάδας χαρούμενους και περήφανους είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας και όχι ενός ανθρώπου με ονοματεπώνυμο. Αυτό που κάνω τα τελευταία χρόνια δεν είναι κάτι άλλο από το να υπηρετώ ευλαβικά αυτό τον σύλλογο με διαφορετικά διοικητικά σχήματα. Και εδώ είναι και το κλειδί ίσως της δικής μου διάκρισης, η εμπιστοσύνη των ανθρώπων αυτών που, είτε λίγο, είτε πολύ έχουν συνδράμει με διάφορους τρόπους στο να είναι ο ΑΟΤ μας ζωντανός και στο προσκήνιο του ποδοσφαιρικού χάρτη.

Επίσης αισθάνομαι ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους αυτούς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και δείχνουν στο πρόσωπό μου. Τέλος, να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το Σάββατο στις 15:00 στο Δημ. Στάδιο. Να είστε όλοι εκεί, γιατί ο ΑΟΤ είναι υπόθεση όλων μας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 19:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep