«Πολλές χαμένες ευκαιρίες»

Ο Σωτήρης Αντωνίου στάθηκε στο γεγονός ότι κόντρα στον Αιγινιακό έπαιξαν ποδοσφαιριστές που άργησαν να μπουν στην προετοιμασία του ΑΟΤ.

Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες του ΑΟ Τρίκαλα στο φιλικό (1-1) με τον Αιγινιακό ήταν ένα στοιχείο που δεν άρεσε στον Σωτήρη Αντωνίου. Ο τεχνικός των Θεσσαλών ανέφερε:«Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που στο προηγούμενο παιχνίδι Κυπέλλου δεν είχαν αγωνιστεί. Οι δέκα από τους έντεκα που ξεκίνησαν, δεν είχαν παίξει. Είχαμε πράγματα που μας άρεσαν. Αυτό που δεν μας άρεσε ήταν οι πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο.

Όταν δημιουργείς ευκαιρίες είναι θετικό, πρέπει όμως να τις μετουσιώνουμε σε τέρμα. Όλα τα παιδιά είχαν διάθεση απέναντι σε μία ομάδα και σε ένα γήπεδο αρκετά ιδιαίτερο. Έχουμε αρκετό χρόνο ακόμα. Περιμένουμε με αγωνία πότε θα γίνει η κλήρωση. Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι. Το αποτέλεσμα πολλές φορές δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο, όσο αυτά που βλέπουμε.

Είναι σημαντικό που έπαιξαν παιδιά που είχαν αργήσει να μπουν στην προετοιμασία. Σιγά σιγά μαζευόμαστε. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Αιγινιακού για τη φιλοξενία. Συνεχίζουμε από την Τρίτη προσηλωμένοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Last modified onΚυριακή, 24 Σεπτέμβριος 2017 22:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep