Τσεκάρει Ντε Σόουζα

Στις προπονήσεις του ΑΟ Τρίκαλα συμμετέχει ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής περνά από το «μικροσκόπιο» των ανθρώπων του ΑΟ Τρίκαλα. Ο λόγος για τον Σάρλες ντο Βάλε ντε Σόουζα.

Ο 23χρονος Λατινοαμερικάνος επιθετικός, ο οποίος απασχόλησε προ ημερών τη Λαμία αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε για την ομάδα της Φθιώτιδας, συμμετείχε στην προπόνηση του ΑΟ Τρίκαλα την Παρασκευή (28/07).

Ο Ντε Σόουζα ξεκίνησε την καριέρα του από την Όλε, ομάδα της χώρας του, στην οποία και έμεινε για τέσσερα χρόνια προτού πάρει μεταγραφή για τη Φλουμινένσε. Στη συνέχεια πέρασε από την Κομέρσιαλ, την Καξίας (τρίτης κατηγορίας), την Βέιτε ΒΚ της Δανίας, την πορτογαλική Αλβαρένγκα, ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Τσενάι Σίτι της Ινδίας. Επίσης είχε περάσει και από τη βραζιλιάνικη Μόντε Αζούλ.

Στα αγωνιστικά, το «μενού» της Παρασκευής (28/07) είχε διπλή προπόνηση, κάτι που θα ισχύει και το Σάββατο (29/07), ενώ την Κυριακή (30/07) η ομάδα θα έχει ρεπό, αφού τη Δευτέρα (31/07) η αποστολή του ΑΟΤ θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Last modified onΠαρασκευή, 28 Ιούλιος 2017 20:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep