«Αξέχαστοι οι μήνες μου στον ΑΟΤ»

Ο Λάζαρος Ράντοβιτς μίλησε για την εποχή που αγωνιζόταν στον ΑΟΤ με αφορμή τα γενέθλια του συλλόγου.

Γενέθλια έχει τη Δευτέρα (10/07) ο ΑΟ Τρίκαλα και με αφορμή τα γενέθλια του συλλόγου ο Λάζαρος Ράντοβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας το 1965, μίλησε για τη δική του θητεία και την αγάπη του κόσμου, τονίζοντας πως αυτοί οι μήνες του έχουν μείνει αξέχαστοι. Ο 81χρονος παλαίμαχος άσος, διεθνής με την Εθνική Γιουγκοσλαβίας και πρώην παίκτης της Αϊντχόβεν, μίλησε στα ελληνικά στον FM 100 και είπε:

Για την περίοδο που έπαιξε στον ΑΟΤ: «Όταν ήρθα στα Τρίκαλα η ομάδα ήταν τελευταία, καταφέραμε όμως μαζί με όλα τα παιδιά να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Παίξαμε με αντίπαλο την Δράμα την οποία κερδίσαμε 5-0 και είχα βάλει και γκολ. Ο παράγοντας Αγησίλαος Ζαφόλιας είχε όπλο μαζί του στο γήπεδο και όταν σκόραρα πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα!».

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Σπουδαίο ματς, κατάμεστο το γήπεδο, κερδίσαμε 3-2. Μετά ο Βασίλης Μπρουζούκης με πήγε στην «Αλεπού», υπάρχει ακόμη αυτό το μαγαζί;».

Για την Ελλάδα και το λόγο που δεν την επισκέπτεται: «Είμαι μεγάλος πια, 81 ετών και σκέπτομαι την απόσταση. Είμαι καλά στην υγεία μου όμως και αυτό το οφείλω και στην αγάπη των Τρικαλινών που με κρατά ζωντανό. Πολλοί μου τηλεφωνούν αλλά και με επισκέπτονται στο Βελιγράδι και οι έξι μήνες που έζησα στα Τρίκαλα θα μου μείνουν αξέχαστοι».

Στη συνέχεια σημείωσε πως «αν ήμουν λίγα χρόνια μικρότερος θα ερχόμουν να την αναλάβω την ομάδα», ενώ είχε και μία ιδιαίτερα συνομιλία με τον παλιό του συμπαίκτη Μπρουζούκη, με τον οποίο και είναι φίλοι από τότε. Επίσης ρώτησε για τους Κόκκαλη, Μακρή, Καλαντζή, Ζάχο, Χαριτίδη και τους άλλους συμπαίκτες του στην ομάδα και έκλεισε με την ευχή κάποια στιγμή να μπορέσει να έρθει στα Τρίκαλα.

πηγή: goaltrikala

Last modified onΔευτέρα, 10 Ιούλιος 2017 14:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep