Ανανέωσε ο Βέρτζος

Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον 34χρονο αμυντικό.

Τη φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα θα φορά για ακόμα μία σεζόν ο Άγγελος Βέρτζος, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «κυανέρυθρους».

Ο 34χρονος αμυντικός, που την περσινή σεζόν κατέγραψε 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League και 5 στο Κύπελλο Ελλάδος με τα χρώματα των Τρικάλων, είχε έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου και το μόνο που απέμενε ήταν η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η παραμονή του. Αυτό συνέβη τη Δευτέρα (10/07) και στις πρώτες του δηλώσεις ο Βέρτζος τόνισε πως έμεινε σε μία ομάδα όπου τον σεβάστηκαν και έδειξαν ότι τον θέλουν περισσότερο απ’ όλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Τρίκαλα:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Άγγελο Βέρτζο. Σε δηλώσεις του ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας τόνισε:

‘Έμεινα σε μια ομάδα που με ήθελε πιο πολύ από όλους. Με σεβάστηκαν και μου έδειξαν ότι θέλουν να συνεχίσω να αγωνίζομαι στον ΑΟ Τρίκαλα. Θα έχουμε μια δυναμική παρουσία με ταπεινότητα και με εμπιστοσύνη σε αυτό που καλούμαστε να κάνουμε. Γίνονται κινήσεις ουσίας με παίκτες που ξέρουν την κατηγορία και παίκτες που έχουν φιλότιμο αλλά και διψάνε για διακρίσεις. Να έχουμε υγεία , να δώσουμε το 100% και να κάνουμε τον κόσμο και όσους μας πίστεψαν χαρούμενους’».

Last modified onΔευτέρα, 10 Ιούλιος 2017 11:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep