«Δεν έκανα τον... Αλέκο»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης απάντησε σε όσους διέρρεαν ότι παραιτήθηκε και καθόταν πάνω στο συμβόλαιο.

Μόνο με τη διάθεση κατάφερε να κάμψει το εμπόδιο του Αγροτικού Αστέρα ο ΑΟ Τρίκαλα όπως δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης. Παράλληλα υποστήριξε ότι ποτέ δεν έκανε τον... Αλέκο και ποτέ δεν έκατσε πάνω σε συμβόλαια. Αναλυτικά ανέφερε:

«Αντιδράσαμε μετά από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Μόνο με τη διάθεση είδατε τι εικόνα βγήκε. Πολύ καλή παρουσία, πολύ καλές ενέργειες, συνεργασίες, τρία τέρματα και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κι άλλα. Πιστεύω ότι αυτές είναι οι δυνατότητες της ομάδας όταν είναι καλά.

Και επειδή δεν είμαι συνηθισμένος να αλλάζω τις δηλώσεις μου από την Τετάρτη στην Κυριακή με βάσει το αποτέλεσμα, λέω ότι καθαρά το θέμα της ομάδας μας είναι το ψυχολογικό. Όταν η ομάδα είναι καλά και πατάει καλά δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Δυστυχώς αυτό θέλει πολλή δουλειά και δεν έρχεται άμεσα. Παιχνίδι με το παιχνίδι μπορείς να φτιάξεις πράγματα.

Είχαμε την ατυχία όλο αυτό το διάστημα που είμαι στην ομάδα να παίζουμε Τετάρτη - Κυριακή. Να μην μπορεί η δουλειά μας να φανεί. Γιατί όταν παίζεις παιχνίδι τη μία ημέρα και την επόμενη κάνεις αποθεραπεία και την επόμενη χαλάρωμα και πας και ξαναπαίζεις παιχνίδι σε αυτά τα γήπεδα είναι φυσιολογικό μια ομάδα, όταν δεν έχει και πολύ καιρό τον προπονητή της κάπου να χάνεται.

Ήρθα στα Τρίκαλα, γιατί πίστευα πολύ στο ρόστερ. Πίστευα στη δυναμική της πόλης, της ομάδας, στο ότι είχε μία διοίκηση που ήταν δίπλα φερέγγυα, άρα πίστευα ότι μπορούσα και φέτος να κάνω πράγματα. Και γι' αυτό είμαι εδώ. Κάποια αποτελέσματα, δυστυχώς, μας έκαναν να χαθούμε. Και έχει δίκαιο ο καθένας να διαμαρτύρεται Και ο κόσμος και η διοίκηση και όλοι.

Την Τετάρτη μιλήσαμε και είχαμε πει να μιλήσουμε να δούμε την επόμενη μέρα του ΑΟΤ. Δεν αλλάζει κάτι αυτή η νίκη. Θα μιλήσουμε με τους ανθρώπους και σίγουρα δεν είμαστε αυτοί που πηδούν πρώτοι από το καράβι, αλλά είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει στόχος για τη συνέχεια. Δεν ήρθαμε στα Τρίκαλα να ξεγελάσουμε κανέναν. Ήρθαμε με την καρδιά μας να δουλέψουμε και να πετύχουμε ό,τι πετύχαμε τις προηγούμενες χρονιές μας. Και, σίγουρα, θα είμαι αυτός, ο οποίος βλέποντας τον επόμενο στόχο θα δούμε και τη συνέχεια.

Εξακολουθώ να λέω ότι η ομάδα έχει δυναμική, ότι ο κόσμος πρέπει να την αγκαλιάσει. Όλες οι ομάδες περνούν μία φάση. Αν οι παίκτες αισθανθούν την αγάπη και την αγκαλιά του κόσμου μόνο καλό μπορεί να έχει η ομάδα.

Μην μπερδεύετε αυτό που είπα στο Αίγιο ότι η ομάδα έχει κατάθλιψη. Πραγματικά η κατάθλιψη υπήρχε σε εκείνο το παιχνίδι; Τι άλλαξε; Μόνο η διάθεση. Όλα τα άλλα, η ομάδα έχει τέτοιους ποδοσφαιριστές που μπορεί να τα κάνει. Και θέλω να πω και κάτι, γιατί στην πόλη ακούστηκε ότι παραιτήθηκα και ξαφνικά έκανα τον... Αλέκο.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν κάνει ποτέ τέτοια πράγματα. Ούτε κάθεται σε συμβόλαια, ούτε σε χρήματα. Έχει χτίσει με μεγάλο κόπο την καριέρα του, με μεγάλες δυσκολίες και χωρίς να έχει την προίκα του ονόματος. Ούτε έχω παίξει Εθνικές Ελλάδος, ούτε Α' Εθνική. Δεν ήμουν γνωστός πουθενά. Από το Α' τοπικό έφτασα εδώ, όπου έφτασα. Και νομίζω έχω κάνει αρκετά πράγματα.

Ποτέ δεν έκατσα πάνω σε συμβόλαιο, ποτέ δεν κρύφτηκα. Απλώς περίμενα τη διοίκηση και τον πρόεδρο κυρίως, γιατί αυτός με έφερε στα Τρίκαλα... Με τον πρώτο που έπρεπε να μιλήσω ήταν αυτός. Και ούτε κέρδιζα χρόνο, ούτε έκανα τον Αλέκο. Και κάποια στιγμή όταν πάμε να διαρρεύσουμε τέτοιες ειδήσεις είναι πολύ σημαντικό να τις διασταυρώνουμε. Εύχομαι η καλή παρουσία και εικόνα της ομάδας να φέρει τον κόσμο πίσω».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΔευτέρα, 27 Φεβρουάριος 2017 00:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep