«Καμία συμφωνία για τον Γιαννιτσάνη»

Ο ΑΟ Τρίκαλα τοποθετήθηκε για τον Γιαννιτσάνη, λέγοντας ότι δεν υπήρχε καμία συμφωνία για να μην παίξει με την ΑΕΛ.

Απάντηση στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια από την ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα σχετικά με τη συμμετοχή του Νίκου Γιαννιτσάνη στην αναμέτρηση της Τετάρτης (14/12) με την ΑΕΛ, στο Κύπελλο. Ο ιδιοκτήτης των βυσσινί δήλωσε ότι ο 22χρονος επιθετικός δεν έπρεπε να παίξει κατόπιν συμφωνίας των δύο πλευρών όταν παραχωρήθηκε δανεικός, κάτι όμως που διέψευσε ο ΑΟΤ.

Στην ανακοίνωσή της η ομάδα των Τρικάλων περιγράφει τον Γιαννιτσάνη άνθρωπο με ήθος και απόλυτο επαγγελματισμό, ενώ επισημαίνεται: «Ο λόγος του Χρήστου Γιαλιά, ήταν είναι και θα είναι πάντα συμβόλαιο». Αναλυτικά η θέση του ΑΟ Τρίκαλα:

«Με αφορμή την συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Νίκου Γιαννιτσάνη στον αγώνα με την ΑΕ Λάρισας, θα πρέπει να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομα τους, ώστε να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.

1ο: Ο Νίκος Γιαννιτσάνης είναι ένας άνθρωπος με ήθος και απόλυτο επαγγελματισμό και θα ήταν αδιανόητο για να μην δώσει τον καλύτερο εαυτό του για τον ΑΟ Τρίκαλα σ’ ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

2ο: Ο πανηγυρισμός δεν ήταν παρά ο «φυσιολογικός», για έναν ποδοσφαιριστή που στο τελευταίο λεπτό ενός αγώνα πετυχαίνει γκολ και δίνει στην ομάδα του τη νίκη, αλλά και την πρόκριση για τους «16» του κυπέλλου Ελλάδας.

3ο: Δεν υπήρξε καμία συμφωνία, κατά τον δανεισμό του παίκτη από την ΑΕΛ με τον ΑΟΤ ότι δεν θα έπαιζε στο μεταξύ μας παιχνίδι.

4ο: Ο λόγος του Χρήστου Γιαλιά, ήταν είναι και θα είναι πάντα συμβόλαιο, αυτό ας το κατανοήσουν οι πάντες».

Last modified onΠέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2016 11:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep