Γιαλιάς για Σαββίδη

Τα... κερασμένα σουβλάκια και η συνύπαρξη Χρήστου Γιαλιά, Γιώργου Σαββίδη.

Παρέα με τον γιο του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο παρακολούθησε το ματς Κυπέλλου ΑΟ Τρίκαλα - ΠΑΟΚ ο Χρήστος Γιαλιάς. Ο μεγαλομέτοχος της θεσσαλικής ομάδας μίλησε στο Metropolis 95,5 για τη συνύπαρξή του στο μπουθ του Δημοτικού Σταδίου και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον ίδιο. Εκτός των άλλων ρωτήθηκε για το θέμα Τζαβέλλα, αλλά και για το... κέρασμά του στο περιθώριο της αναμέτρησης. Αναλυτικά ανέφερε:

Για τον γιο του Ιβάν Σαββίδη«Το καλύτερο παιδί. Το πιο λαϊκό παιδί. Δεν το περίμενα να είναι έτσι ο γιος του Σαββίδη. Εγώ περίμενα να είναι ψωνισμένος, περίμενα πολλά πράγματα να είναι. Είναι λαϊκό παιδί και πολύ καλό παιδί. Χαρά μου που κάθισα μαζί του».

Για το πώς έβγαλε αυτό το συμπέρασμα«Όταν παραγγέλνεις 10 σουβλάκια και μοιράζεις τα μισά στην προσωπική σου φρουρά... Μιλάγαμε όσο ήταν δυνατόν, βέβαια, αφού δεν ξέρει την ελληνική γλώσσα αλλά την καταλαβαίνει. Δεν τον περίμενα, έτσι. Αυτός με την αγωνία του, εγώ με την αγωνία μου, χωρίς τσακωμούς».

Για τα ποιος πλήρωσε τα σουβλάκια«Επειδή τα σουβλάκια είναι από την παραγωγή της εταιρείας μου, τα κέρασα εγώ. Δεν ζήτησε κάτι παραπάνω, με εξέπληξε».

Για την υπόθεση Τζαβέλλα«Ο Τζαβέλλας μας έχει δώσει σαν παίκτης πολλά θετικά. Είναι πολύ καλός παίκτης δεν μπορούμε να τον ξεπετάμε σε ένα παιχνίδι. Αυτή είναι η άποψή μου. Με την Εθνική Ελλάδας έβαλε το γκολ το τελευταίο δευτερόλεπτο. Και εγώ νευριάζω και δεν ξέρω τι κάνω, αλλά μετά μου περνάει. Επειδή δεν πήγε καλά σε έναν αγώνα, τον πετάμε τον παίκτη;».

Αν τα είπε αυτά στον γιο του Σαββίδη«Φυσικά Δεν μπορούσε να απαντήσει, με κοίταζε. Ό,τι πει ο προπονητής και μέχρι να τρελαθεί ο μπαμπάς Σαββίδης και να πάρουν... διάολο οι περισσότεροι».

Για Ιβάν Σαββίδη«Εγώ είμαι... μικρούλης και λειτουργώ τα Τρίκαλα όπως πρέπει, όλα πληρωμένα. Ο μπαμπάς Σαββίδης έχει ένα μεγαθήριο που λέγεται ΠΑΟΚ και λειτουργεί ανάλογα. Θα πρέπει να τον σέβονται, γιατί θα τρελαθεί και θα φύγει».

Για την παρουσία του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ«Με είχαν καλέσει και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Ήμουν πάνω στα επίσημα. Εμείς, βέβαια, δεν έχουμε πολλές σουίτες, έχουμε μια, τη δικιά μου, και ένιωσα ότι ήθελα να την μοιραστώ με τον γιο του Σαββίδη».

Για το αποτέλεσμα της χθεσινής αναμέτρησης«Το αποτέλεσμα, αυτό που βγήκε, έπρεπε να βγει αυτό, γιατί οι ομάδες ήταν μοιρασμένες. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Πανελευσινιακό θα κερδίσει, μην τρελαθούμε και τελείως, ενώ εμείς παίζουμε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι με τη Λάρισα, θα δούμε. Ο καλύτερος θα κερδίσει».

Last modified onΠαρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2016 16:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep