«Ομοιογένεια και θετική ενέργεια»

Εικόνα για τον ΑΟ Τρίκαλα προσπαθεί να σχηματίσει ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Στο τιμόνι του ΑΟ Τρίκαλα βρίσκεται και επίσημα από τη Δευτέρα (05/09) ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο νέος τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε ότι δεν έχει εικόνα από το ρόστερ και σημείωσε ότι αποδέχτηκε την πρόταση λόγω της δυναμικής των «κυανέρυθρων». Αναλυτικά είπε:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο, τον κύριο Γιαλιά για την επιλογή. Γνωρίζω τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, έχουν αξία. Το σημαντικότερο είναι η ομαδική δουλειά, ώστε να πετύχουν τα Τρίκαλα τον στόχο που έχουν θέσει. Μόνο με οργανωμένη, συνολιή δουλειά από όλες τις πλευρές, προπονητές, διοίκηση και κόσμο. Ξέρω τη δυναμική της ομάδας και του κόσμου και είναι ένας λόγος που ήρθα εδώ. Εύχομαι ότι στο τέλος με ομοιογένεια και θετική ενέργεια όλα θα πάνε καλά.

Έχουμε χρόνο... Στον κόσμο των προπονητών και των ομάδων συμβαίνουν γρήγορα για διάφορους λόγους κάποια πράγματα. Με άλλον προπονητή έκαναν προετοιμασία τα Τρίκαλα, τώρα φτάνουμε στο τέλος της προετοιμασίας. Ίσως ο χρόνος να μην είναι αυτός που θα ήθελα, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Θα μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας και θα δώσουμε κάποια φιλικά».

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο μεταγραφής:

«Έχω εικόνα από την περσινή ομάδα. Έγιναν αρκετές αλλαγές. Φέτος δεν μπορώ να έχω εικόνα. Θα δούμε μέσα από τις προπονήσεις αν χρειαστεί να κάνουμε κάποια προσθήκη».

Last modified onΤρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2016 10:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep