«Κυανέρυθρος» και ο Παπαδόπουλος

Στα Τρίκαλα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Την εστία των Τρικάλων θα υπερασπίζεται ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (27/6). Ο ΑΟΤ συνεχίζει τη μεταγραφική του αντεπίθεση και προχώρησε στην απόκτηση του 28χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στη Ζάκυνθο, πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν.

Ο Παπαδόπουλος μαζί με το Σαχσανίδη αναμένεται να αποτελέσουν το δίδυμο των «κυανέρυθρων» κάτω από τα δοκάρια ενόψει της νέας σεζόν. Η επικείμενη μεταγραφή του είχε γίνει γνωστή από τις 22 Ιουνίου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 28χρονος γκολκίπερ τόνισε: «Είναι τιμή μου που ήρθα στα Τρίκαλα. Ο στόχος είναι η Σούπερ Λίγκα και θέλω να δικαιώσω τα άτομα που πίστεψαν σε εμένα και είμαι τυχερός που θα κάνω προπόνηση με τον Γιόσεφ Βάντσικ. Πέρυσι ήρθα ως αντίπαλος και πιστεύω ότι ο ΑΟΤ έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία. Είμαι έτοιμος να προσφέρω τον καλύτερο εαυτό μου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Παναγιώτη Παπαδόπουλου. Γεννήθηκε στις 2/4/1988 και έχει πλούσια διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε από την ΑΕΚ, και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Ηρακλή, ΠΑΣ Γιάννινα, Δόξα Δράμας, Καλαμαριά, και πέρυσι ήταν αντίπαλος του ΑΟΤ με την Ζάκυνθο.

Last modified onΔευτέρα, 27 Ιούνιος 2016 15:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep