Για Νικολακάκη ο ΑΟΤ

Ο πρώην μπακ της ΑΕΛ, Μανώλης Νικολακάκης βρίσκεται στο στόχαστρο του ΑΟ Τρίκαλα.

Επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους έχει ξεκινήσει ο ΑΟ Τρίκαλα. Και σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, ένας από τους ποδοσφαιριστές που απασχολούν τους «κυανέρυθρους» είναι ο Μανώλης Νικολακάκης. Ο 25χρονος μπακ αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΛ και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ΑΟΤ του έχει κάνει πρόταση, προκειμένου να τον ντύσει στα κυανέρυθρα.

Ο Νικολακάκης αγωνίστηκε σε 12 ματς πρωταθλήματος με τους «βυσσινί», ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Επισκοπής, Λεβαδειακού.

Σε ό,τι αφορά στο τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, αποφασίστηκε να μείνουν άπαντες ελεύθεροι την Παρασκευή (27/05). Την Πέμπτη (26/05) συνεχίδτηκαν οι δοκιμές και όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Περισσότεροι από 40 νεαροί ποδοσφαιριστές έλαβαν μέρος στις δοκιμές, δείχνοντας τις ποδοσφαιρικές του αρετές. Ο Γιάννης Καλιτζάκης, ο Γιόζεφ Βάντσικ και οι συνεργάτες τους θα έχουν την δυνατότητα να δουν και την Παρασκευή στο ίδιο γήπεδο, στις 4 μ.μ. ξανά τα παιδιά που θέλουν να δοκιμάσουν τη τύχη τους. Ενώ νέες δοκιμές θα γίνουν μετά τις μαθητικές εξετάσεις».

Last modified onΠέμπτη, 26 Μάιος 2016 23:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep