«Εφαρμογή νόμων, αλλιώς... τέλος»

Ο Χρήστος Γιαλιάς θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στα Τρίκαλα και... βλέπει.

Τα Τρίκαλα απέτυχαν να φύγουν με το «διπλό» από τα Χανιά, παρότι προηγήθηκαν δύο φορές. Ο ΑΟΧ απέσπασε το 2-2, αλλά οι άνθρωποι του ΑΟΤ ήταν εκνευρισμένοι με τη διαιτησία του αγώνα, καθώς εκτιμούν ότι αδικήθηκαν και ότι εξαιτίας του Μουρτζάκη δεν πήραν τους τρεις βαθμούς. Ο ιδιοκτήτης των Τρικάλω, Χρήστος Γιαλιάς, ήταν έξαλλος μετά το ματς και υποστήριξε ότι θα αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, βλέποντας ότι δεν αφήνουν τον ίδιο και την ομάδα του «να πάρουμε τη θέση που μας αξίζει».

«Τιμή μου και μαγκιά μου που δεν μπήκα στον κουβά και ούτε θα μπω ποτέ εγώ και η οικογένειά μου» έγραψε τη Δευτέρα (11/4) στον λογαριασμό του στο facebook. Ο Γιαλιάς δεν θα φύγει τώρα από τα Τρίκαλα. Θα μείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά είναι ξεκάθαρος: «Εάν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι, δεν θα συνεχίσω τη νέα χρονιά. Δεν υπάρχει λόγος να δίνω τόσα χρήματα και να πηγαίνουν στο καλάθι των αχρήστων. Στο ποδόσφαιρο να μείνουν αυτοί που μπορούν, όχι αυτοί που ζουν από το ποδόσφαιρο» επισημαίνει ο μεγαλομέτοχος της θεσσαλικής ΠΑΕ.

Τα Τρίκαλα θα παλέψουν μέχρι τέλους ώστε να κατακτήσουν τουλάχιστον την τρίτη θέση, που υπό προϋποθέσεις θα οδηγήσουν σε άνοδο.

Last modified onΤρίτη, 12 Απρίλιος 2016 14:49

1 comment

  • ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ
    ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ Τρίτη, 12 Απρίλιος 2016 16:09 Comment Link

    AYTA TA EIΠΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΓΥΑΛΙΑ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ. [ΟΡΑ ΠΕΡΥΣΙ ΤΙ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ]. ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΛΙΑ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΝΑ ΤΡΩΤΕ, ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΝΑ ΜΗ ΛΕΤΕ, ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΙΣ "ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΑΣ" ΠΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ "ΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ" ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΦΩΝΑΖΕΙ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "Ο ΜΠΕΝΑΚΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΓΑΙΝΑΚΙΑΣ".

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep