Ποιότητα με Ναβάρο ο ΑΟΤ (photos+video)

Ο Τσίμο Ναβάρο αποτελεί σίγουρα μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές στη Football League.

Μπορεί η καριέρα του τα τελευταία δύο χρόνια να μην έχει να επιδείξει κάτι σημαντικό, ωστόσο ο 27χρονος Ισπανός δεξιοπόδαρος μέσος έχει δείξει την αξία του στο γήπεδο. Ο Χοακίν Τσίμο Ναβάρο Αρμέρο γεννήθηκε στη Βαλένθια στις 12 Σεπτεμβρίου 1988 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Βαλένθια, αλλά δεν έπαιξε ποτέ στην πρώτη ομάδα, ενώ μια χρονιά αγωνίστηκε δανεικός στην Έλτσε.

Το καλοκαίρι του 2011 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης, ύστερα από εισήγηση του Όσκαρ Φερνάντεθ, μαζί με τον Ρούμπεν Ράγιος. Αν και δεν ξεκίνησε δυνατά τη σεζόν, στον δεύτερο γύρο άρχισε να δείχνει το ταλέντο του και να κερδίζει θέση βασικού στην ενδεκάδα, χάρη στην ταχύτητά του και την εκρηκτικότητά του. Μάλιστα το 2013 συμμετείχε με τους Αρκάδες στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ έπαιξε και στα προκριματικά του Europa League, πετυχαίνοντας και γκολ απέναντι στην Ιντερ Μπακού.

Το 2014 έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα, μετά από 70 συμμετοχές και 10 γκολ και συνέχισε την καριέρα του στην Καλλονή παίζοντας σε 23 παιχνίδια. Το περασμένο καλοκαίρι συμφώνησε με τον Λεβαδειακό, αλλά δεν του δόθηκαν οι ευκαιρίες να παίξει όσο θα ήθελε, έχοντας 11 συμμετοχές.

Πλέον, στόχος του Ναβάρο είναι να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δίνουν τα Τρίκαλα να αγωνιστεί, και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στη Super League.

Media

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep