Άφιξη και ευχαριστίες

«Πάτησε» Καρπενήσι η αποστολή του ΑΟΤ που ξεκινάει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας – «Ευχαριστώ» της ΠΑΕ σε Ερασιτέχνη

Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, Καρπενήσι, βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (30/7) η αποστολή του ΑΟ Τρίκαλα. Οι Θεσσαλοί θα πραγματοποιήσουν εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους με τον Περικλή Αμανατίδη να στοχεύει στο «χτίσιμο» μιας ανταγωνιστικής ομάδας για τη Football League.

Ευχαριστίες της ΠΑΕ

Θέλοντας να αποδείξουν είναι άπαντες στις τάξεις του συλλόγου είναι ενωμένοι και στηρίζουν τη προσπάθεια της ομάδας στη νέα κατηγορία, μετά την άνοδό της από τη Γ’, οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα αγόρασαν διαρκείας, με την ΠΑΕ να εκφράζει την ευγνωμοσύνη της.

Αναλυτικά αναφέρεται: «H ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα θα ήθελε να κάνει γνωστό στους φιλάθλους του ΑΟ Τρίκαλα την εξαιρετική στάση της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα. Οι άνθρωποι που στήριξαν πέρυσι την προσπάθεια ανόδου στην Φούτμπολ Λιγκ δείχνουν έμπρακτα ότι η αγάπη τους για τον ΑΟΤ είναι διαχρονική. Σ’ αυτές τις σφιχτές οικονομικά εποχές με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας έδωσαν μια μεγάλη ανάσα στην ΠΑΕ. Έτσι θεωρούμε σωστό να ενημερώσουμε τους τρικαλινούς φιλάθλους για την πράξη τους αυτή, ώστε να γίνει κατανοητό ότι ο ΑΟΤ είναι υπόθεση όλων. Τους ευχαριστούμε θερμά και είμαστε σίγουροι ότι στη νέα εποχή που μπαίνει η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα με την βοήθεια και του ερασιτέχνη ΑΟΤ και των φιλάθλων οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά. Για την ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα Χαρίτων Κουτσούρης».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep