«Δεν θα τον παρατήσουμε»

Ο Στέλιος Ποζατζίδης τόνισε πως δεν θα εγκαταλείψουν την ομάδα οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού. Ο Στέλιος Ποζατζίδης τόνισε πως δεν θα εγκαταλείψουν την ομάδα οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού.

Ο Στέλιος Ποζατζίδης ξεκαθάρισε πως οι ποδοσφαιριστές δεν θα εγκαταλείψουν τον Πανσερραϊκό, αλλά χρειάζεται να γνωρίζουν πως δεν είναι μόνοι.

[googlead][/googlead]

Στα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στον Πανσερραϊκό, αλλά και στις περισσότερες ομάδες της Football League, μίλησε ο Στέλιος Ποζατζίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης του Πανσερραϊκού με την Σπάρτη που βρήκε νικήτρια την ομάδα των Σερρών με 3-1.

Οι δηλώσεις του Στέλιου Ποζατζίδη στην κάμερα της ΕΡΤ και τον Βασίλη Αναστασιάδη:
«Εντός γηπέδου πήραμε τους τρεις βαθμούς και δείξαμε πως έχουμε μια καλή ομάδα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν προβλήματα στα οποία περιμένουμε να ανταποκριθεί η διοίκηση. Θέλουμε να βρεθεί μια λύση και εμείς θα συνεχίσουμε γιατί πιστεύουμε στη σωτηρία. Περιμένουμε να δούμε και εμείς κινήσεις από την διοίκηση ώστε να διαπιστώσουμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας».

Η κίνηση που πρέπει να γίνει κυρίως για το οικονομικό;
«Έχουμε πάρει κάποιες διαβεβαιώσεις, αλλά το θέμα είναι να δούμε και τις πράξεις».

Αν δεν υπάρξουν πληρωμές τις επόμενες ημέρες;
«Αυτό θα το συζητήσουμε μεταξύ μας, αφού νομίζω πως δεν μπορεί να γίνει κάτι τώρα που η ομάδα βρίσκεται σε αυτή τη δύσκολη θέση. Θα κοιτάξουμε πρώτα από όλα να είμαστε συγκεντρωμένοι και ειδικά στο γήπεδο μας να πάρουμε όλους τους βαθμούς και βλέπουμε».

Αν το Πάσχα είναι με άδειες τσέπες;
«Αυτό νομίζω πως είναι δύσκολο για τον καθένα».

Μπορεί αυτό να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Πανσερραϊκού;
«Αυτό δεν ισχύει και δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε αυτή την ιστορική ομάδα να καταστραφεί. Μια αποχή από εμάς, να μην κατέβουμε να παίξουμε θα σημαίνει και το τέλος της ομάδας αυτής. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, αλλά το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να είμαστε και μόνοι μας».

Παρά τα προβλήματα δεν επηρεάστηκε η προετοιμασία σας στις προπονήσεις και αγωνιστήκατε με την Σπάρτη.
«Αυτά που κάναμε στην προετοιμασία για το παιχνίδι βγήκαν και στο γήπεδο. Κυρίως οι επιθετικές αρετές που έχει αυτή η ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι ελπίζουμε να έχουμε την ίδια επιτυχία».

Πόσους μήνες έχετε να πάρετε χρήματα;
«Αυτό είναι εσωτερικό θέμα και δεν μπορώ να σας το απαντήσω».

Σήμερα αντίπαλος σας ήταν η Σπάρτη, μια ομάδα που έχει και εκείνη οικονομικά προβλήματα.
«Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι γενικά στην Β' Εθνική. Το ποδόσφαιρο έχει γενικά υπονομευθεί πάρα πολύ. Οι ποδοσφαιριστές στο 90% της δεύτερης κατηγορίας και ένα ποσοστό στην Super League δεν περνάνε όπως θα έπρεπε να περνάνε και αυτό τους κάνει να μην είναι αφοσιωμένοι ολοκληρωτικά στη δουλειά τους που είναι να παίζουν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Αυτό τους φέρνει μπροστά στο να έχουν να λύσουν προβλήματα διαβιώσης. Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ άσχημο. Πρέπει οι υπεύθυνοι, τα αρμόδια όργανα ώστε να υπάρχουν κάποιες εγγυήσεις και δεν μπορεί να βλέπουμε δύο ομάδες της Football League να φεύγουν και οι ποδοσφαιριστές να μένουν στον αέρα. Χρειάζονται κάποιες εγγυήσεις πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να προστατευθούν όλοι».

Υπάρχει η διαβεβαίωση από τους ποδοσφαιριστές ότι η ομάδα θα συνεχίσει;
«Αυτό είναι το πλάνο. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε αυτή την ιστορική ομάδα να καταστραφεί. Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου και θέλουμε ο κόσμος να μάθει ότι παλεύουμε παρά τα προβλήματα και περιμένουμε και τη δική του στήριξη».

Last modified onΤετάρτη, 04 Απρίλιος 2018 21:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep