Το μυαλό σε Γκούρτσα και Σπάρτη

Την πρώτη εικόνα από τη μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί ο Δημήτρης Γκούρτσας θα έχουν τη Δευτέρα 26/3 στον Πανσερραϊκό, ενώ θα αρχίσει και η προετοιμασία για το ματς με τη Σπάρτη

[googlead][/googlead]

Μετά το διήμερο ρεπό (24-25/3) για ανάσες ο Πανσερραϊκός θα αρχίσει τη Δευτέρα 26 Μαρτίου την προετοιμασία του για το εντός έδρας ματς με τη Σπάρτη αναμένοντας παράλληλα με αγωνία και την πρώτη εικόνα από τη μαγνητική στη οποία θα υποβληθεί ο Δημήτρης Γκούρτσας.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας τραυματίστηκε στο φιλικό της Παρασκευής (23/3) με την Κ20 του ΠΑΟΚ και στην ομάδα εύχονται να μην έχει υποστεί ζημιά στο χιαστό. Το ραντεβού με το γιατρό της ομάδας προγραμματίστηκε για το μεσημέρι της Δευτέρας 26/3.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης καλείται να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για το παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης με τη Σπάρτη (4/4), αφού οι νίκες άνευ αγώνος με Αχαρναϊκό και Βέροια δεν επαρκούν για τη σωτηρία της ομάδας. Τα εντός έδρας παιχνίδια με Σπάρτη (4/4) και ΑΟ Χανιά Κισσαμικό (15/4) θεωρούνται κομβικής σημασίας για την επίτευξη του στόχου.

 

Last modified onΚυριακή, 25 Μάρτιος 2018 13:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep