Δημόσια συγγνώμη Κρητικού

Δήλωση του Τάσου Κρητικού στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πανσερραϊκός με αφορμή την απαράδεκτη κίνησή του στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου.

[googlead][/googlead]

Ο Τάσος Κρητικός πέταξε τη φανέλα του και έφυγε για τα αποδυτήρια όταν έγινε αλλαγή στο 32' του αγώνα του Πανσερραϊκού με τον Απόλλωνα Πόντου. Η ΠΑΕ λογικά θα τον καλέσει να απολογηθεί και η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων θα είναι τιμωρία βάσει εσωτερικού κανονισμού.

Στην ιστοσελίδα της ομάδας των Σερρών, λοιπόν, η ΠΑΕ ανάρτησε δήλωση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζήτησε δημόσια συγγνώμη και απέδωσε την κίνησή του στη συναισθηματική φόρτιση του αγώνα... Αναλυτικά:

«Προς τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού

Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την λύπη μου για την συμπεριφορά μου στο χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου. Η συμπεριφορά μου ήταν απόρροια της συναισθηματικής μου φόρτισης λόγω της δύσκολης βαθμολογικής θέσης στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα μας. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη και να υποσχεθώ πως τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν θα επαναληφθούν και θα προσφέρω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για την σωτηρία της ομάδας.

Με εκτίμηση
Τάσος Κρητικός».

Last modified onΠέμπτη, 08 Μάρτιος 2018 17:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep