Το κρίσιμο ραντεβού με την πρώην

Ο Δημήτρης Πολίτης του Πανσερραϊκού θα υποδεχτεί την πρώην ομάδα του, τον Παναιγιάλειο σε ένα κομβικό ματς.

[googlead][/googlead]

Με τον Παναιγιάλειο κατέγραψε τις πρώτες συμμετοχές του στο φετινό πρωτάθλημα ο τερματοφύλακας Δημήτρης Πολίτης, ωστόσο ήταν ένας από τους αρκετούς ποδοσφαιριστές που... έσυραν τον χορό των αποχωρήσεων μεσούσης της περιόδου.

Στις 30 Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας σου και ακολούθως υπέγραψε συμβόλαιο με τον Πανσερραϊκό. Η μοίρα μάλιστα τα έφερε έτσι ώστε το πρώτο ραντεβού με πρώην ομάδα του να είναι κρισιμότατο.

Χαρακτήρα επιβίωσης έχει η αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Παναιγιάλειο την Κυριακή 4/3 στις Σέρρες (15:00).

Παρεμπιπτόντως, ο 23χρονος Δημήτρης Πολίτης είχε αγωνιστεί και στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο Αίγιο πανηγυρίζοντας τότε εντός έδρας νίκη 3-2 στις 5 Νοεμβρίου. Από τότε βέβαια έχουν γίνει πολλές προσθαφαιρέσεις και στις δύο ομάδες.

Ειδικότερα από τον Παναιγιάλειο έχουν αποχωρήσει οι 11 από τους 14 παίκτες που είχαν χρησιμοποιηθεί από τον κόουτς Νίκο Κουρμπανά (επίσης αποτελεί παρελθόν) σε εκείνη την αναμέτρηση: Πολίτης, Τσερκέζος, Στίκας, Κοντοχρήστος, Ιντζίδης, Κριστέτο, Μπρους, Αρναρέλλης, Γεωργακόπουλος, Καζναφέρης και Παπαχρήστος. Παρέμειναν μόνο ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας, Γιάννης Γκούμας και Κώστας Βλάχος.

Οπότε δεν είναι και πολλά τα γνώριμα πρόσωπα που θα δει ο Δημήτρης Πολίτης.

[googlead][/googlead]

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep