«Αντίπαλος» και η ψυχολογία

Κόντρα στον ΟΦΗ ολοκληρώνεται μια τετράδα αγώνων υψηλής δυσκολίας για τον Πανσερραϊκό. 

[googlead][/googlead]

Για δέκατο παιχνίδι μακριά από τις νίκες έμεινε ο Πανσερραϊκός με την ήττα του από τη Δόξα Δράμας. Μια επίδοση που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας σε επίπεδο Football League και δείχνει ξεκάθαρα πως ο σύλλογος βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση, χωρίς να δείχνει σημάδια ανάκαμψης. 

Μάλιστα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης και οι συνεργάτες του θεωρούν πως πλέον για τους παίκτες δημιουργείται ψυχολογικό πρόβλημα καθώς η πίεση πλέον θα είναι πολύ μεγάλη σε κάθε παιχνίδι. Πάντως εκείνο που μπορεί να κάνει ο Καστοριανός τεχνικός είναι μέσα από την δουλειά στις προπονήσεις να διορθώσει τα κακώς κείμενα. 

Για τους Σερραίους ακολουθεί ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» (25/2) με το οποίο ολοκληρώνεται μια τετράδα αγώνων υψηλής δυσκολίας (έχουν προηγηθεί Παναχαϊκή, Άρης και Δόξα Δράμας) και στη συνέχεια το πρόγραμμα γίνεται σαφώς πιο... βατό. 

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κρήτης θα ξεκινήσει την Τρίτη (20/2). Τη Καθαρά Δευτέρα (19/02) υπήρξε ρεπό, ενώ δεν υπάρχει κάποια δεδομένη απουσία.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 19 Φεβρουάριος 2018 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep