Να σπάσει το ρόδι…

Την πρώτη του νίκη μέσα στο 2018 ψάχνει ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Εργοτέλη. 

[googlead][/googlead]

Οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού έκαναν το... χρέος τους και με το παραπάνω στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και πλέον περιμένουν έργα από τον Περικλή Αμανατίδη και τους ποδοσφαιριστές του, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (31/1, 15:00) με τον Εργοτέλη.

Οι «Σερραίοι» βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και κυνηγάνε την πρώτη τους νίκη μέσα στο 2018, καθώς σε τέσσερα παιχνίδια στο νέο έτος έχουν απολογισμό δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Μάλιστα το τελευταίο τους «τρίποντο» χρονολογείται στις 10 Δεκεμβρίου στο εντός έδρας παιχνίδι με την Βέροια. 

Στον αγωνιστικό τομέα, οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τους Βοσκόπουλο και Στέβιτς να μην υπολογίζονται λόγω τραυματισμών. Μάλιστα για τον Σέρβο οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για ακόμα ένα δεκαήμερο.

Πρόβλημα υπάρχει και με τον Κάκκο του οποίου η συμμετοχή κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Αναφορικά με την αποστολή, ο Περικλής Αμανατίδης θα την γνωστοποιήσει λίγη ώρα πριν από την σέντρα του αγώνα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep