Στα χαρτιά τα 3 τελευταία διπλά

Ανευ αγώνος είναι οι τρεις τελευταίες εκτός έδρας νίκες του Πανσερραϊκού στη Football League - στο χόρτο έχει να κερδίσει από τις 12 Μαρτίου 2017.

[googlead][/googlead]

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε και στη Σπάρτη (1-0) και αγνοεί το διπλό στη Football League -εντός αγωνιστικού χώρου- από τις 12 Μαρτίου 2017.

Είναι ενδεικτικό πως οι και οι τρεις τελευταίες εκτός έδρας νίκες των «λιονταριών» στη δεύτερη κατηγορία καταγράφηκαν άνευ αγώνος απέναντι σε ομάδες που είχαν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα για οικονομικούς λόγους.

Στην τρέχουσα σεζόν νίκησαν στα χαρτιά τον Αχαρναϊκό 0-3 (3/12) και την περασμένη περίοδο δεν χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν την Καλλονή στη Λέσβο (11/6) και τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (7/5).

Οπότε στο χορτάρι έχουν να επικρατήσουν εκτός έδρας από τις 12/3/2017, όταν λύγισαν 0-1 τον ΑΟ Χανιά στο Μάλεμε με γκολ του Δημήτρη Γκούρτσα. Μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος είχαν νικήσει με το ίδιο σκορ και στην Ελευσίνα στις 26 Φεβρουαρίου (με σκόρερ Χρήστο Ρούτση).

Δηλαδή, περισσότερα παιχνίδια έχουν κερδίσει στα χαρτιά (3) παρά στον αγωνιστικό χώρο (2) μακριά από τις Σέρρες μέσα στο 2017.

Φέτος η ομάδα έχει επίδοση 1-0-3 (έχασε 3-2 από Παναγιάλειο, 3-0 από Απόλλωνα Λάρισας και 1-0 από τη Σπάρτη) συνυπολογίζοντας και την άνευ αγώνος επικράτηση απέναντι στον Αχαρναϊκό και απομένει η αναμέτρηση με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό στα Περιβόλια (Πέμπτη 21/12, 15:00).

[googlead][/googlead]

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep