Ειρηνοποιός Αϊβαζίδης

Ο Δημήτρης Αϊβαζίδης Ο Δημήτρης Αϊβαζίδης

Η επιστολή συγνώμης στην ΕΠΣ Σερρών και η συμπαράσταση που ζήτησε απ' όλους για το καλό του Πανσερραϊκού ο Δημήτρης Αϊβαζίδης.

[googlead][/googlead]

Νέα πρωτοβουλία ανέλαβε ο... ειρηνοποιός Δημήτρης Αϊβαζίδης για τη γεφύρωση των διαφορών μεταξύ Πανσερραϊκού και ΕΠΣ Σερρών.

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΣΣ Θανάση Χατζηπαντελή για τη λύση των παρεξηγήσεων (που σχετίζονται με την εκμίσθωση των γηπέδων στην περιοχή της Ομόνοιας), ο νέος γενικός αρχηγός των "λιονταριών" απέστειλε και ανοικτή επιστολή συγνώμης στην Ένωση, ενώ παράλληλα ζήτησε συμπαράσταση απ' όλους για το καλό του Πανσερραϊκού.

"Επειδή τις τελευταίες μέρες έγινε ντόρος σχετικά με το εξώδικο που στάλθηκε για τα γήπεδα της ΕΠΣΣ θέλω ως γενικός αρχηγός του Πανσερραϊκου να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη από όλους όσους εμπλέκονται στην υπόθεση.

Επίσης, θέλω την συμπαράσταση όλων στην καινούργια αρχή που γίνεται στην αγαπημένη μας ομάδα και ευελπιστώ για καλύτερη συνεργασία με όλους τους φορείς και πρόσωπα που αγαπούν τον Πανσερραϊκο και τον αθλητισμό γενικότερα. Είμαι στην διάθεση όλων σας" αναφέρει στην επιστολή του ο Αϊβαζίδης.

Το πήρε πάνω του δηλαδή κι ας μην είχε ο ίδιος ευθύνη (αφού δεν είχε αναλάβει καθήκοντα) για την παρεξήγηση...

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep