Εποχή Αμανατίδη

Οι νέοι επενδυτές στον Πανσερραϊκό έφεραν τον Περικλή Αμανατίδη, που ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού. Ο Σάκης Αναστασιάδης που είχε αναλάβει φέτος το καλοκαίρι το τιμόνι αποχώρησε έπειτα από απόφαση των νέων επενδυτών, οι οποίοι είχαν ήδη επιλέξει τον Περικλή Αμανατίδη. Η πρόσληψη του τελευταίου ανακοινώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (14/09).

Ο Αμανατίδης την περσινή σεζόν είχε απολογισμό 14-1-1 με τον ΑΟ Τρίκαλα, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή πορεία, ενώ δούλεψε ακόμα στον Αιγινιακό. Στο παρελθόν έχει κάτσει στον πάγκο των Αγροτικού Αστέρα, Νίκης Βόλου, Αναγέννησης Καρδίτσας, Μακεδονικού, Καλλιθέας, ΠΑΣ Γιάννινα, Κοζάνης, Βέροιας, Ποσειδώνα Νέων Πόρων, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και ΑΣ Αμπελοκήπων.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Περικλή Αμανατίδη και του Σήφη Μωυσίδη στην θέση του βοηθού προπονητή.

Ο Περικλής Αμανατίδης με πολλές ανόδους στο παλμαρέ του και με παρακαταθήκη τον επαγγελματισμό του και το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξαν οι ομάδες οι οποίες προπόνησε κρίθηκε ως ο καταλληλότερος για την νέα εποχή που ξεκινάει στα Λιοντάρια.
Τέλος η ΠΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει βαθύτατα τον απερχόμενο προπονητή και πιστό στρατιώτη της ομάδας Σάκη Αναστασιάδη.

#welcome_coach #respect #vamos_leones #the_dawn_of_a_new_era».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 15 Σεπτέμβριος 2017 00:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep