«Λιοντάρι» και ο Ζυγκερίδης

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση Ζυγκερίδη και την ανανέωση ακόμα έξι παικτών

Με… καταιγιστικούς ρυθμούς έρχονται οι ανακοινώσεις από πλευράς Πανσερραϊκού. Έτσι, μετά την γνωστοποίηση της σύναψης συμφωνίας με τον Σάκη Αναστασιάδη, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, τα «λιοντάρια» έκαναν γνωστή και την απόκτηση του Μπάμπη Ζυγκερίδη.

Ο 21χρονος φορ ξεκίνησε την περσινή σεζόν στον Πανθρακικό, έχοντας 10 συμμετοχές και ένα τέρμα, ενώ τελείωσε την χρονιά στην ΑΕ Καραϊσκάκης, έχοντας 10 συμμετοχές και τρία γκολ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς και τρεις συμμετοχές και ένα γκολ στο κύπελλο.

Οι ανακοινώσεις, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς η διοίκηση της ομάδας των Σερρών έκανε γνωστή την ανανέωση των συμβολαίων έξι ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Σιακκα, Γκούρτσα, Τσιμίκα, Ρούτση, Βοσκόπουλου και Ρίστιτς, οι οποίοι θα φοράνε και την νέα σεζόν την φανέλα της ομάδας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Δεν θα μπορούσε η μεγαλύτερη ομάδα του νομού να μην έχει τουλάχιστον ένα μέλος της πιο ποδοσφαιρικής οικογένειας του νομού...Μπάμπης Ζυγκερίδης η επιστροφή!!

H ΠΑΕ Πανσερραϊκος ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τους Γιώργιο Σιάκκα, Δημήτρη Γκούρτσα, Στέργιο Τσιμίκα, Χρήστο Ρούτση, Γιάννη Βοσκόπουλο, Borivoje Ristic. Κάνανε υπομονή σε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι και βάλανε πλάτη για ακόμα μια φορά.

[googlead][/googlead]

Media

Last modified onΤρίτη, 08 Αύγουστος 2017 13:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep