Θέλει Παπαβασιλείου ο Νουλέζας

Ο Βασίλης Νουλέζας, που θέλει να εμπλακεί στον Πανσερραϊκό, θέλει για προπονητή τον Σάκη Παπαβασιλείου.

Ο νομικός Βασίλης Νουλέζας, που υποστήριξε ότι κατέθεσε έγγραφη πρόταση για την ΠΑΕ Πανσερρραϊκός, με νέα του τοποθέτηση στο Fl News ανέλυσε το πλάνο που έχει στο μυαλό του αν πάρει τις τύχες της ομάδας, ενώ δήλωσε ότι για τη λύση του προπονητή έχει πρώτο στόχο τον Κατερινιώτη Σάκη Παπαβασιλείου.

Η δήλωσή του: «Ο κόσμος να αγκαλιάσει τον Πανσεραικό. Αν αποκτήσουμε το πλειοψηφικό πακέτο της ιστορικής ΠΑΕ, θα μεριμνήσουμε καταρχήν να μπει τάξη στα οικονομικά, να διακανονισθούν οι τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ΔΟΥ και τρίτους, να μην οφείλουμε σε κανέναν. Να αποκτήσουμε Ελληνες κυρίως νέους παίκτες απο τις Σέρρες και δανεικούς, ώστε τον Δεκέμβριο 2017 να υπάρξει ανασχεδιασμός και περαιτέρω στελεχιακή ενίσχυση. Δεν ταιριάζει στον μεγάλο Πανσερραϊκό να μετέχει στο πρωτάθλημα της Footnall Laegue με περιορισμούς.

Δεν έχουμε πρόθεση να μην αναγνωρίσουμε ή να απαξιώσουμε τό έργο της παρούσας διοίκησης, όμως χρειάζονται ριζικές τομές, αλλαγή στην φιλοσοφία αλλά και στον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ. Χρειάζεται να ευπρεπισθεί και να βελτιωθει το γήπεδο. Θα διεκδικήσουμε χρήματα από ΕΣΠΑ και Υφυπ. Αθλητισμού, θα ζητήσουμε την αμέριστη και συνεχή στήριξη και συσπείρωση όλων των φιλάθλων.

Να αγοράσουν διαρκείσς για τη νέα σεζόν με προσφορές για φοιτητές και ανέργους. Θα υπάρξει μακρόπνοος σχεδιασμός πενταετίας, ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία όπου είναι η θέση της. Δεν είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιρικοί παράγοντες και βιοποριζόμαστε απο την εργασία μας. Αν αναλάβουμε τα ηνία της ομάδας πρώτος υποψήφιος για τεχνικός, ο καταξιωμένος προπονητής, Σάκης Παπαβασιλείου».

Ο Σάκης Παπαβασιλείου δούλευε μέχρι πρότινος στον Ολυμπιακό Βόλου και στον ΑΟ Χανιά, ενώ έχει περάσει από Αιγινιακό, Βατανιακό, ΑΕ Καραϊσκάκης και Νέστο Χρυσούπολης.

Last modified onΔευτέρα, 31 Ιούλιος 2017 12:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep