Ήττα στην Ξάνθη

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε 3-2 σε φιλικό με την Ξάνθη. Ανεπίσημο ντεμπούτο Γιαξή.

Η επιστροφή του Παναγιώτη Διλμπέρη από την Ελβετία συνδυάστηκε με φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη. Ο Πανσερραϊκός αντιμετώπισε τους Ακρίτες στο προπονητήριό τους και ηττήθηκε 3-2, με τον νεαρό Κυριάκο Γιαξή να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα «λιοντάρια» λίγες ημέρες μετά την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου.

Η ομάδα των Σερρών, μάλιστα, προηγήθηκε στο 31 με τον Κανούλα, αλλά ο Ράνος (πέναλτι 38') και ο Τριάδης (46') έδωσαν το προβάδισμα στην Ξάνθη. Το 3-1 έκανε και πάλι ο Τριάδης στο 80', με τον Κάκκο τρία λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το 3-2.

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Δεμένικος, Σβάρνας, Μεχία, Καμαρά, Συλλά, Παπαγεωργίου, Χατζητερζόγλου, Ράνος, Μελισσόπουλος, Τριάδης, Ορφανίδης Π. Έπαιξαν και οι Παπαστεριανός, Τζελέπης, Κώστας και Κολλαράς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Φούσου, Ντόραγκι, Βοσκόπουλος, Γαβριηλίδης, Ιωαννίδης, Κάκκο, Κανουλας, Παπατζίκος, Σιάκκας, Τσιμίκας. Έπαιξαν και οι: Κασίμης, Τάντιτς, Κτιστόπουλος, Λατινόπουλος, Παναγιωτίδης, Πόζογλου, Τσούτσης, Γιαξής,Ταχματζίδης, Άντριτς.

Last modified onΠαρασκευή, 05 Μάιος 2017 19:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep