«Θιασώτης των παιδιών»

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Πανσερραϊκού εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Παναγιώτης Διλμπέρης δήλωσε ότι η ομάδα του θα μπορούσε ωστόσο να έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς στην έδρα της. Αναλυτικά είπε μετά τη νίκη με 3-1 επί της Καλλονής:

«Να ευχαριστήσω το συνάδελφο για τα καλά του λόγια που αφορούν την ομάδα του Πανσερραϊκού. Επίσης, να ευχηθώ περαστικά στον Μανιάτη, τον τερματοφύλακα της Καλλονής. Πραγματικά είναι πολύ λυπηρό τα παιδιά να μπαίνουν μέσα στο γήπεδο σε αυτές τις εποχές και να βγαίνουν με τέτοια προβλήματα. Του εύχομαι γρήγορη ανάρρωση.

Σε γενικές γραμμές ήμασταν σωστοί απέναντι στις απαιτήσεις του αγώνα, όμως είναι σίγουρο ότι εξαιτίας των συνεχόμενων παιχνιδιών και παρά το γεγονός ότι έχουμε μπει σε μια διαδικασία να κάνουμε ροτέϊσον, μέχρι εκεί που μπορούμε βέβαια, ναι μεν είχαμε τα τρεξίματα, μας έλειπε όμως πάρα πολύ η φρεσκάδα, μας έλειπε πάρα πολύ το καθαρό μυαλό, ενώ ταυτόχρονα είναι σίγουρο στη φάση της άμυνας είμαστε λίγο πίσω εξαιτίας αυτής της κόπωσης.

Πρέπει οπωσδήποτε να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, έχουμε μία μέρα παραπάνω σε σχέση με το προηγούμενο. Ελπίζω να επανέλθουν κάποια από τα παιδιά και την Κυριακή να παίξουμε άλλον έναν μεγάλο τελικό. Με το τέλος αυτού του γύρου η ομάδα έχει τους 22 αυτούς βαθμούς, απέχει αρκετά για την ώρα από την 4η ομάδα που είναι για τον υποβιβασμό, αλλά σίγουρα έχουμε αφήσει, ιδίως μέσα στο γήπεδο μας, αρκετούς βαθμούς κι εγώ προσωπικά θα ήμουν ικανοποιημένος αν σε αυτή τη συγκομιδή είχαμε τουλάχιστον ακόμη 6 με 7 βαθμους.

Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο. Είχαμε τα συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη με Κυριακή, τα παιδιά είναι κουρασμένα, πρέπει οπωσδήποτε να ξεκουραστούν. Αν τα καταφέρουμε να ξεκουράσουμε πρώτα από όλα το μυαλό τους, σίγουρα τους ανήκει από εδώ και πέρα η συνέχεια. Έχω ξαναπεί ότι εγώ είμαι θιασώτης αυτών των ποδοσφαιριστών σε όλα τα επίπεδα και στην ποδοσφαιρική τους αξία, μα πάνω από όλα στο ήθος που έχουν και στην προσωπικότητά τους».

Πηγή: ert.gr

Last modified onΤετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 22:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep