«Μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα»

Ο Δημήτρης Γκούρτσας έδωσε το σύνθημα για τη νίκη κόντρα στην Καλλονή.

Τη σημασία της νίκης επί του Κισσαμικού (1-0) επεσήμανε με δηλώσεις του ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος, Δημήτρης Γκούρτσας.

Ο επιθετικός του Πανσερραϊκού μίλησε στο «Cosmos radio 93,00 fm» για τον πανηγυρισμό μαζί με τον προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη και τόνισε πως «όλοι μαζί περνάμε όσα περνάμε και τα εύκολα και τα δύσκολα». Παράλληλα υποστήριξε ότι το «τρίποντο» κόντρα στην Καλλονή την Τετάρτη (22/02) είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που θα κυνηγήσει η ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο, λέγοντας πως είναι λογικό να έχει απογοητευτεί αν έχει συνηθίσει σε πορεία ανόδου. Τέλος, τόνισε πως ο Πανσερραϊκός δεν θα κινδυνεύσει φέτος όσον αφορά στην υπόθεση παραμονή. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη νίκη επί του Κισσαμικού: «Νομίζω κόντρα στον Κισσαμικό η ομάδα αντιλήφθηκε πλήρως την κρισιμότητα του αγώνα και πέρα από τα τεχνικά είχαμε αυτό που πρέπει. Δύναμη, πάθος, πέφταμε πρώτοι στις μονομαχίες και χρειαζόμασταν τη νίκη για να έρθει μία καλύτερη συνέχεια πλέον».

Για τον πανηγυρισμό με τον Διλμπέρη: «Θέλαμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Όλοι μαζί περνάμε όσα περνάμε και τα εύκολα και τα δύσκολα. Όλα τα άσχημα τα αντιμετωπίσαμε μόνοι μας μέσα στα αποδυτήρια. Είμαστε όλοι μαζί και το δείχνουμε».

Για το παιχνίδι με την Καλλονή: «Το σημαντικότερο είναι αυτό που είπε ο προπονητής. Αν δεν κερδίσουμε την Καλλονή δεν κάνουμε τίποτα. Αν κερδίσουμε θα πάρουμε μία πολύ μεγάλη ανάσα. Όχι για την παραμονή, δεν νομίζω ποτέ να έγινε λόγος ότι θα κινδυνεύσουμε, αλλά για την ιστορία της ομάδας, για να σταματήσουν αυτά τα αρνητικά ρεκόρ».

Για τη σύγκριση με τις άλλες ομάδες: «Δεν υστερούμε σε κάτι παικτικά. Όλοι κάνουν κοιλιά και μετά τη νίκη με τον Κισσαμικό και ελπίζω και αυτής την Τετάρτη όλα θα πάνε καλύτερα».

Για τον κόσμο: «Έχει συνηθίσει αλλιώς. Όταν βλέπει την ομάδα να μην είναι σε θέσεις ανόδου απογοητεύεται. Χρειάζεται υπομονή, Η διοίκηση έχει ξεκαθαρίσει πως η χρονιά θα είναι μεταβατική. Στόχος ήταν να βγει η χρονιά χωρίς να κινδυνεύσουμε όπως και θα γίνει. Υπάρχουν ομάδες που δεν θα τελειώσουν το πρωτάθλημα.Έχω ζήσει σε ομάδες που ήταν πολύ πιο δύσκολα και οικονομικά. Ο κόσμος έχει το δίκιο του. Χρειαζόμαστε τη στήριξη. δεν κερδίζει κανείς κάτι αν δεν έρχονται στο γήπεδο. Τους θέλουμε δίπλα μας για να μας δώσουν ώθηση. Χθες έγινε μία αρχή, μας χειροκρότησαν λόγω της προσπάθειας και της εμφάνισης. Σίγουρα θα έπρεπε να απολογηθούμε για τα αποτελέσματα και κάποιες εμφανίσεις, αλλά τα ξεχνάμε πλέον όλα και κοιτάμε μπροστά».

Last modified onΔευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017 15:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep