«Προπονητικό και χορηγοί»

Πηγή φωτ. ert.gr Πηγή φωτ. ert.gr

Ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος επανέλαβε ότι και με δικές του παρεμβάσεις σώθηκε η Football League.

Στην ΕΡΤ Σερρών και τον Βασίλη Αναστασιάδη έδωσε συνέντευξη τη Δευτέα (23/01) ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος. Ο νέος πρόεδρος του Πανσερραϊκού επανέλαβε ότι χάρη και στις δικές του παρεμβάσεις συνεχίζει να υφίσταται Football League. Παράλληλα, μίλησε για τον στόχο της κατασκευής αθλητικού κέντρου, δήλωσε αισιόδοξος για την εξεύρεση χορηγών και σημείωσε ότι την επόμενη χρονιά ο στόχος θα είναι η άνοδος. Αρχικά είπε:

«Θεωρούμε καθοριστικό για την ανάπτυξη του σωματείου μας τη δημιουργία υποδομών. Έχουν ξεκινήσει συζητήσεις, θα συναντηθώ με τον Δήμαρχο και με την υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης, αλλά κι άλλους παράγοντες, διότι θέλουμε πολύ γρήγορα ο Πανσερραϊκός να αποκτήσει αθλητικές εγκαταστάσεις για χρήση όχι μόνο του ίδιου του Πανσερραϊκού, αλλά και για τις υποδομές του και για πολλές ομάδες της περιφέρειάς μας.

Είναι εύκολο να γίνει αυτό από τη στιγμή που θα μας διατεθεί χώρος και θεωρούμε ότι υπάρχει διαθέσιμος χώρος. Έχει γίνει μια προεργασία, διότι και το πρόγραμμα αυτό εντάσσεται στα γενικότερα προγράμματα του ΕΣΠΑ και υπάρχουν και ευρωπαϊκά κονδύλια, αρκεί εμείς να είμαστε έτοιμοι και να συμφωνήσουμε στο χώρο. Σίγουρα τα χρήματα που θα χρειαστούν θα μπουν από τους επενδυτές της εταιρίας. Έχουμε βρει το χώρο, αλλά δεν τον ανακοινώνουμε, γιατί θέλουμε πρώτα να μιλήσουμε με το Δήμαρχο και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα έχουμε την συγκατάβαση του Δημοτικού συμβουλίου και του ίδιου του Δημάρχου γιατί φιλοδοξούμε πραγματικά να γίνει ένα καλό αθλητικό κέντρο».

Για το πρώτο ΔΣ της ομάδας:

«Θεωρώ ότι πήγε άριστα, διότι το νέο Δ.Σ. ήρθε πάρα πολύ προετοιμασμένο. Είχε ξεκάθαρους στο μυαλό του τους στόχους τους οποίους πρέπει να υπηρετήσει και διαπιστώσαμε ότι, όπως λέει και η λαϊκή έκφραση τα χνώτα μας ταιριάζουν. Χωρίς πολλές συζητήσεις καταλήξαμε στις προτεραιότητες. Μια από τις προτεραιότητες είναι ότι πρέπει η ομάδα να κρατηθεί σε καλό επίπεδο φέτος, να προετοιμαστεί μέχρι το τέλος του χρόνου για την επόμενη χρονιά, διότι ο στόχος της επόμενης περιόδου θα είναι η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ.

Έτσι ο κ. Θόδωρος Σεβασλίδης με το υπόλοιπο τιμ αναλαμβάνει να εκπονήσει, σχεδόν το έχει έτοιμο, ένα σχέδιο με πολλές μεταγραφές και επίσης πήρε την εντολή από το Δ.Σ. να αξιοποιηθούν πολλά νέα παιδιά από την περιοχή μας. Είναι γνωστό ότι ο Νομός μας είναι μια ποδοσφαιρομάνα περιοχή και θα πρέπει να αξιοποιηθούν όλα τα παιδιά».

Για τα οικονομικά του Πανσερραϊκου:

«Όπως καταλάβατε σε αυτόν τον τομέα θα αφιερώσω το χρόνο μου. Δεν θα ασχοληθώ με το ποδοσφαιρικό τμήμα καθόλου, άλλωστε δεν είναι και αρμοδιότητά μου, μαζί με τους χρηματοδότες της εταιρίας, τον κ. Κοράκη και τον κ. Κουρτίδη, αναφέρω αυτούς γιατί ήταν παρόντες στη συνεδρίαση του ΔΣ το Σάββατο. Με αυτόν τον τομέα θα ασχοληθώ και πιστεύω θα τα καταφέρω, γιατί η Football league ήταν διαλυμένη, έπρεπε να πτωχεύσει και με παρεμβάσεις δικές μου κι άλλων παραγόντων κατορθώσαμε να σώσουμε τη Football League για να μπορεί να διεξάγεται το πρωτάθλημα».

Για την αναζήτηση χορηγών είπε:

«Είναι δύσκολη εποχή, αλλά θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Aν κρίνω από τα αποτελέσματα που είχαμε στη Football league με παρέμβαση του Πανσερραϊκού και εκπροσωπώντας τον Πανσερραϊκό ως πρόσωπο, είχαμε πολύ γρήγορα καλά αποτελέσματα και θεωρώ ότι θα έχουμε και για την ομάδα καλά αποτελέσματα».

Για τη φετινή χρονιά:

«Είναι χρονιά προετοιμασίας. Οι στόχοι που μπήκαν είναι ότι προετοιμαζόμαστε από τώρα για του χρόνου και την επόμενη περίοδο ο κύριος στόχος θα είναι άνοδος στη Σούπερ Λιγκ. Ξέρετε ότι ετοιμάζεται ένα σχέδιο Νόμου, είναι σε διαβούλευση όπου η Σούπερ Λιγκ δεν θα έχει πολλές ομάδες, θα έχει το πολύ 12 ομάδες, οπότε για να σταθείς στη Σούπερ Λιγκ πρέπει να έχεις σοβαρές υποδομές και να αξιοποιείς τους δικούς σου ποδοσφαιριστές.

Γιατί η Σούπερ Λιγκ θα έχει λίγες ομάδες είναι φυσικά το προϊόν που θα δημιουργηθεί από τη Football League πρέπει να είναι ανταγωνίσιμο, εμπορεύσιμο για να υπάρχουν και χορηγοί. Αν το προϊόν δεν είναι εμπορεύσιμο δεν θα έχεις και χορηγούς. Εκεί εξετάζεται αν θα είναι ένας ή δύο όμιλοι. Είναι για συζήτηση ακόμα».

Για την προεδρία της Football league:

«Εμείς ως Πανσερραϊκός διεκδικούμε την προεδρία της Football League. Καθαρά το έχουμε διατυπώσει. Το επόμενο διάστημα, αν συμφωνούν και οι άλλες ομάδες της Football league ευχαρίστως ο Πανσερραϊκός να αναλάβει την προεδρία».

Πηγή: ert.gr

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 19:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep