«Δεν θα τον σκοτώσουμε...»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης μίλησε για την ήττα από τον Κισσαμικό και την αποβολή του Μαφουτά.

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε στην έδρα του με 2-0 από τον Κισσαμικό και ο προπονητής Παναγιώτης Διλμπέρης ήταν προβληματισμένος μετά το ματς. Είπε: «Κατ΄αρχήν συγχαρητήρια στον Κισσαμικό για τη νίκη του. Για μας κάποιοι παράγοντες διαμόρφωσαν κάποια πράγματα που περιμέναμε και κάποια όχι. Αυτά που θέλαμε εμείς τα… είχε ο Κισσαμικός.

Ήμασταν αγχωμένοι, είχαμε αρκετά λάθη σε τακτικές θέσεις και λάθος μεταβιβάσεις κάτι που δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να τα εκμεταλλευτεί. Το ματς πιστεύω ότι τελείωσε, στη φάση που φεύγει και κάνει το γκολ ο Κίκε και δεν τον σταματάει με φάουλ ο Τσουβαλτσίδης. Στο β’ μέρος, αλλάξαμε στρατηγική και τη στιγμή που ετοιμαζόμασταν να ρισκάρουμε ήρθε το δεύτερο γκολ του Κισσαμικού.

Πιστεύω ότι μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα με βάση και αυτά που είδαμε στα φιλικά ματς. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πιστούς φιλάθλους του Πανσερραϊκού που έρχονται και μας βοηθούν σε κάθε αγώνα. Υπόσχομαι ότι δεν θα επαναλάβουμε τέτοια εικόνα τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια μας».

Για την αποβολή του Μαφουτά: «Ήταν μια στιγμιαία αντίδραση. Είναι ένας παίκτης ο οποίος μας εξέπληξε θετικά στα φιλικά ματς και σε καμία περίπτωση δεν θα τον… σκοτώσουμε γι’ αυτό το λάθος που έκανε. Βέβαια ο εσωτερικός κανονισμός προβλέπει χρηματικό πρόστιμο και αυτό θα ισχύσει στην περίπτωση αυτή».

Για το ματς της πρεμιέρας με τον Πανελευσινιακό: «Θα παρουσιάσουμε έναν άλλον Πανσερραϊκό».  

Last modified onΠέμπτη, 27 Οκτώβριος 2016 20:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep