Ισόπαλοι Πανσερραϊκός-Δόξα

Δεν ανέδειξε νικητή (1-1) το φιλικό του Πανσερραϊκού με τη Δόξα Δράμας.

Τη Δόξα Δράμας στις Σέρρες υποδέχτηκε ο Πανσερραϊκός, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες στο 1-1 στο πρώτο φετινό τεστ των «λιονταριών» στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 2', με τον Χατζηδημητρίου νσ σουτάρει και τον Σικαλιά να αποκρούει. Στο 21' ο Βοσκόπουλος για τον Πανσερραϊκό έκανε την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ. Η Δόξα απείλησε για πρώτη φορά στο 29', όταν ο Σουάνης σούταρε με τη μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 42' ο Δουμάνης σούταρε, αλλά ο Μέλκας έδιωξε.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 56'. Ο Τάντιτς έκανε το σουτ, ο Σικαλιάς έδιωξε, ο Κανούλας πήρε το ριμπάουντ, ο γκολκίπερ της Δόξας ακούμπησε ξανά τη μπάλα, αλλά σύμφωνα με τον επόπτη αυτή είχε περάσει τη γραμμή και έγινε το 1-0. Οι «μαυραετοί» έφτασαν στο 58' στο 1-1. Ο Κουρτεσιώτης σούταρε από αριστερά, ο Ντουμπέ απομάκρυνε, η μπάλα χτύπησε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα.

Ακολούθησαν αρκετές αλλαγές από τους προπονητές των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός. Στο 87' το καλοτραβηγμένο σουτ του Κεφαλά πέρασε άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του ματς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας (46’ Ντουμπρέ), Στέβιτς (80' Μαυρίδης), Ιωαννίδης (37′ Καψάλης), Βοσκόπουλος, Παπατζίκος (80' Λατινόπουλος), Ρούτσης (65′ Ανδρέου), Φούσου, Τάντιτς (57′ Κτιστόπουλος), Κάκκο (76′ Δάλλας) Χατζηδημητρίου (37′ Τσιμίκας), Μαφουτά (46′ Κανούλας)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Παπαζαχαρίας, Ολίσε (46’ Κεφαλάς), Καρλόπουλος (67′ Παπαζούδης), Δουμάνης (59′ Μπουσινάκης), Γιόνδης (67′ Γαϊδαρτζής), Σάντος (67′ Κουμπρόγλου), Σουάνης (67′ Μαρκόπουλος)

Last modified onΚυριακή, 28 Αύγουστος 2016 21:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep