Κοντά σε συμφωνία

Η γερμανική εταιρεία «Deutsche Fussball Invest» βρίσκεται προ των πυλών της εμπλοκής της στον Πανσερραϊκό.

Γερμανικό συμπαίκτη ετοιμάζεται να αποκτήσει ο Πανσερραϊκός. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών, το ραντεβού της διοίκησης με τους εκπροσώπους της χρηματοοικονομικής εταιρείας, «Deutsche Fussball Invest» αναμένεται να καταλήξει σε συμφωνία, αφού οι εκπρόσωποί της, Γιόργκ Τσάιτς, Μάρκο Κοβαλέφσκι συμφώνησαν σχεδόν σε όλα με τους «ερυθρόλευκους».

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ, βέβαια, πρέπει να κρατήσουν ένα ποσοστό, καθώς ο Πανσερραϊκός είναι νεοσύστατη ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία. Έτσι, οι Γερμανοί, οι οποίοι θα αναχωρήσουν για την πατρίδα τους για να ενημερώσουν τους συνεργάτες τους, αναμένεται να μπουν ως συμπαίκτες στη μετοχική σύνθεση και να συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Σημειώνεται ότι οι εκπρόσωποι της γερμανικής εταιρείας επισκέφτηκαν την Τετάρτη (18/05) το γήπεδο του Πανσερραϊκού, ενώ ξεναγήθηκαν και στην πόλη.

Κοντά σε συμφωνία   Η γερμανική εταιρεία «Deutsche Fussball Invest» βρίσκεται προ των πυλών της εμπλοκής της στον Πανσερραϊκό.   Γερμανικό συμπαίκτη ετοιμάζεται να αποκτήσει ο Πανσερραϊκός. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών, το ραντεβού της διοίκησης με τους εκπροσώπους της χρηματοοικονομικής εταιρείας, «Deutsche Fussball Invest» αναμένεται να καταλήξει σε συμφωνία, αφού οι εκπρόσωποί της, Γιόργκ Τσάιτς, Μάρκο Κοβαλέφσκι συμφώνησαν σχεδόν σε όλα με τους «ερυθρόλευκους».   Οι μέτοχοι της ΠΑΕ, βέβαια, πρέπει να κρατήσουν ένα ποσοστό, καθώς ο Πανσερραϊκός είναι νεοσύστατη ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία. Έτσι, οι Γερμανοί, οι οποίοι θα αναχωρήσουν για την πατρίδα τους για να ενημερώσουν τους συνεργάτες τους, αναμένεται να μπουν ως συμπαίκτες στη μετοχική σύνθεση και να συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.  

Last modified onΠέμπτη, 19 Μάιος 2016 00:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep