Καλοκαιρινό ενδιαφέρον

Οι καλοκαιρινές επαφές Πανσερραϊκού - γερμανικού fund και οι πιθανότητες επένδυσης.

Το ενδιαφέρον επενδυτικού fund από τη Γερμανία για τον Πανσερραϊκό αποκάλυψε το μεσημέρι της Πέμπτης (18/02) η ΕΡΤ Σερρών. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Γερμανοί καλοβλέπουν την περίπτωση των «λιονταριών» που παράγουν ταλέντα, αφού είναι οι ίδιοι που το καλοκαίρι του 2014 επένδυσαν στον Αστέρα Τρίπολης με την αγορά δικαιωμάτων επτά ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Οι πληροφορίες του flnews αναφέρουν ότι έγιναν επαφές το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι συζητήσεις «πάγωσαν» και μέχρι τώρα δεν έχει δρομολογηθεί καμία εξέλιξη. Μάλιστα, δεν επιτρέπεται πλέον η αγορά δικαιωμάτων ποδοσφαιριστών, αλλά μόνο η αγορά ομάδων, οπότε αν το συγκεκριμένο fund (Hanseatisches Fussball Kontor) αποφασίσει να εμπλακεί, θα το κάνει μέσω του μάνατζμεντ της ΠΑΕ.

Από τον Πανσερραϊκό το τελευταίο διάστημα διέρρεε ότι υπάρχει γερμανικό ενδιαφέρον, όμως άλλη εξέλιξη πέρα από τις επαφές του καλοκαιριού δεν έχει δρομολογηθεί. Για να προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και, φυσικά, να εξασφαλιστεί η παραμονή στην κατηγορία.

Last modified onΠέμπτη, 18 Φεβρουάριος 2016 16:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep