«Υπομονή και γερά νεύρα»

Ο Πανσερραϊκός ακόμη χτίζεται επεσήμανε ο Μάκης Κατσαβάκης μετά την ισοπαλία (0-0) με τον Κισσαμικό για το Κύπελλο

Στο στάδιο του… χτισίματος είναι ακόμη ο Πανσερραϊκός σύμφωνα με τον Μάκη Κατσαβάκη που ζήτησε από όλους υπομονή και γερά νεύρα. Μιλώντας μετά την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) για το Κύπελλο με τον Κισσαμικό ο νέος τεχνικός των «λιονταριών» χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα.

«Από την πλευρά μου θα ήθελα να ανταποδώσω με ένα ευχαριστώ και να συγχαρώ τον Σπύρο για την δουλειά που κάνει. Πρόκειται για μία καλοδουλεμένη ομάδα σε όλους τους τομείς, μας δυσκόλεψε, μας απείλησε και θα μπορούσε να βγει και η νικήτρια. Αυτή η κατηγορία έχει μία ιδιαιτερότητα. Υπάρχει ένα μεγάλο γκρουπ με πάρα πολλές δυνατές ομάδες, εγώ προσωπικά δεν θα εκπλαγώ αν ο Κισσαμικός πάει ακόμα ψηλότερα από το σκεπτικό που έχουν. Από την πλευρά μας είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετά προβλήματα, κρατήσαμε κάποια παιδιά, δεν ρισκάραμε για να μπορέσουμε να είμαστε περισσότερο έτοιμοι για το παιχνίδι με την Κέρκυρα που μας ενδιαφέρει» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Μπορούσαμε και είχαμε κάποιες φάσεις που μπορούμε να τις πούμε κλασσικές με τον Πόποβιτς και τον Παπαστεργίου, μπορούσαμε να πάρουμε το προβάδισμα και να το διαχειριστούμε καλύτερα. Αλλά και εγώ κρίνω μετά τις επικίνδυνες φάσεις που βγάλανε ότι μάλλον κλείνει προς το δίκαιο αποτέλεσμα. Πρέπει να διορθώσουμε και άλλο την ηρεμία μας και τις κάθετες πάσες όπως και με την πάροδο του παιχνιδιού και πάνω στην κόπωση χάσαμε και τα συντονισμένα πρεσαρίσματα που είχαμε από την αρχή και είναι κάτι που διορθώνεται όσο έχουμε δυνάμεις. Σε αυτή την φάση δεν μπορούμε να εμπλουτίσουμε την ομάδα με τρεξίματα διότι είναι συνεχόμενα παιχνίδια. Να καταλάβουμε πως αυτή την στιγμή η ομάδα χτίζεται, δεν είναι η περσινή και χτίζεται μέσα σε μία πολύ δύσκολη κατηγορία. Θέλει υπομονή και γερά νεύρα από όλους μας».

Ερωτηθείς για τα πρώτα συμπεράσματά του από την ομάδα απάντησε: «Για εμένα είναι καλό πως έχω συνεργαστεί με αρκετά παιδιά από το υπάρχον δυναμικό. Αν μέσα σε αυτό το διάστημα δεν έχουμε απώλειες βαθμολογικές θα τονωθεί η ψυχολογία μας και θα μας δίνουν τα δικαίωμα να δουλεύουμε πιο καθαρά».

Όσο για το τι θα ήθελε να αλλάξει στην ομάδα υπογράμμισε: «Θα μπορούσα να αλλάξω και άλλα τρεξίματα. Είχα πολλά παιδιά που είναι πίσω ο κ. Βασιλακάκης έκανε μία πολύ καλή δουλειά αλλά και αυτός ήταν συνέχεια από πάνω για το πώς θα συμμαζέψει τη ομάδα. Ο Ολίσε ήταν πάρα πολύ κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Θέλει και οι ίδιοι μέσα από αυτοπροβληματισμούς να έχουν μία αδιάκοπη σκέψη προσαρμογής στο παιχνίδι είναι κάτι που το θέλω αυτό και θα το επιδιώξω, παίζει όμως ρόλο η ετοιμότητα των παιδιών».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Κουκόλης δήλωσε: «Μετά από ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς το Σάββατο σε ένα διαφορετικό θεσμό, αυτό του Κυπέλλου, με καινούργιο προπονητή προσπαθήσαμε μέσα σε αυτή την μία μέρα να καταλάβουμε αυτά που ζητάει μέσα στο γήπεδο, πιστεύω πως κάναμε αρκετά από αυτά αλλά μπορούσαμε και καλύτερα. Στο παιχνίδι σήμερα παίξαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα, χάσαμε ευκαιρίες με τις οποίες μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί αλλά είχαν και οι αντίπαλοι δύο καλές ευκαιρίες. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα. Πρέπει να κάνουμε  αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής για να πάμε ακόμα καλύτερα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep