«Ζητώ συγγνώμη»

Ο Κώστας Βασιλακάκης σημείωσε ότι οι μεγάλες ομάδες βρίσκουν τη δύναμη να σηκώσουν κεφάλι.

Απογοητευμένος από τη δεύτερη εντός έδρας ήττα του Πανσερραϊκού εμφανίστηκε ο Κώστας Βασιλακάκης μετά το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή και ζήτησε συγγνώμη. Αναλυτικά δήλωσε:

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και όμορφες και άσχημες στιγμές, εμείς σήμερα είμαστε στις άσχημες. Η ήττα αυτή ήταν οδυνηρή για εμάς πολύ δε περισσότερο με την εικόνα που παρουσιάσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Όταν μία ομάδα κάνει λάθη στις μεταβιβάσεις, δεν έχει σωστές τοποθετήσεις και στην άμυνα αλλά και να πιέσει όπως πρέπει να πιέσει και πολύ δε περισσότερο οι πάσες, οι μεταβιβάσεις μας από παίκτες έμπειρους που παίζουν χρόνια δίναμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας φεύγει στην αντεπίθεση και να μας δημιουργεί προβλήματα και εκτός αυτού να υπάρχει ένας εκνευρισμός στην ομάδα δεν είχαμε την ηρεμία που έπρεπε.

Δυστυχώς δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις που είχε το παιχνίδι. Όλοι μας είμαστε προβληματισμένοι, στεναχωρημένοι, να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο μας που μας συμπαραστάθηκε μέχρι το τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτε. Όπως είπε ο συνάδελφος ο Πανσερραϊκός είναι μεγάλη ομάδα και οι μεγάλες ομάδες δείχνουν τα κουράγια και την δύναμη και σηκώνουν το κεφάλι. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η φανέλα του Πανσερραϊκού πρέπει να την ματώνουμε, να τρέχουμε, να δίνουμε την ψυχή μας και την καρδιά μας μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Παναχαίκής και της εύχομαι καλή συνέχεια».

Ερωτηθείς για τους παράγοντες που οδήγησαν την ομάδα στην ήττα ο κ. Βασιλακάκης απάντησε: «Δεν ξέρω και εγώ έβλεπα αυτό που γινόταν στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπορούσα να δώσω εξήγηση. Παίκτες έμπειροι που είναι μπαρουτοκαπνισμένοι και όμως έκαναν λάθη τραγικά και στις μεταβιβάσεις κάτι πολύ σημαντικό όταν μία ομάδα θέλει να αναπτυχθεί. Όταν χάνεις εύκολα την μπάλα, χάνεις και τις επιθέσεις και εδώ το μεγάλο πρόβλημα το δικό μας. Από εκεί και έπειτα δεν είχαμε τις τοποθετήσεις που έπρεπε, πηγαίναμε δεύτεροι στην μπάλα, δεν είχαμε την ενέργεια που χρειαζόταν».

Όσον αφορά την έλλειψη συγκέντρωσης που παρουσιάζει η ομάδα απάντησε:
«Αυτό είναι αλήθεια, το λέμε σε κάθε παιχνίδι που είναι να παίξουμε, ότι πρέπει να μπούμε πιο δυνατά μέσα στο παιχνίδι, να πάρουμε τον έλεγχο όμως επαναλαμβάνεται το ίδιο φαινόμενο. Δίνουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πάρει τον έλεγχο ακόμα και στα εντός έδρας παιχνίδια».

Ο Γιώργος Παπαστεργίου είπε:
«Είναι δύσκολα στα πρώτα λεπτά να δέχεσαι ένα γκολ, ουσιαστικά αυτό σκοτώνει την ψυχολογία σου και πρέπει να ανακάμψεις κατευθείαν σε μικρό χρονικό διάστημα. Δυστυχώς αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι το κάναμε αργά βγάλαμε στο τέλος πάθος, εκμεταλλευτήκαμε τις λάθος επιλογές του αντιπάλου και θα μπορούσαμε με αυτή την κακή απόδοση να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα να δώσουμε ψυχολογία στους αυτούς μας και να συνεχίσουμε μία καλή πορεία που έχουμε στόχο να κάνουμε.

Κάποιες διαιτητικές αποφάσεις που πάρθηκαν θα δούμε στο βίντεο τη έγινε εγώ θέλω να πω για την φάση του πέναλτι πως ο αντίπαλος με βρήκε θα το κρίνουν όλοι όσοι το δούνε. Θα ήθελα να δώσω ένα συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή και ένα συγνώμη στον κόσμο».

Last modified onΣάββατο, 24 Οκτώβριος 2015 20:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep