«Πρωταγωνιστές και φέτος» (video)

Ο Πανσερραϊκός θέλει και φέτος να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Για τη νέα σεζόν του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα της Football League μίλησαν στην κάμερα του ΟΤΕ TV η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του. Το συνδρομητικό κανάλι έκανε αφιέρωμα στα «λιοντάρια» και άπαντες δήλωσαν ότι στόχος είναι να πρωταγωνιστήσουν και φέτος.

Ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Καμήλαλης ανέφερε«Η ομάδα έχει ξεπεράσει τη δυσκολία της απώλειας του Πέτρου Θεοδωρίδη. Επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες και θέλουμε το νέο έτος να είμαστε πρωταγωνιστές. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία ξεκίνησε προετοιμασια με το 99% του περσινού ρόστερ και τον πετυχημένο προπονητή, Κώστα Βασιλακάκη από τον οποίο είμαστε πολύ ευχαριστημένοι Θέλουμε να είμαστε μέσα στις τρεις, τέσσερις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στη Football League.

Υπάρχει ένα νέο μοτίβο στη διοίκηση, πρωτοποριακό. Δεν υπάρχει μεγαλομέτοχος. Είμαστε επτά άτομα που έχουμε αγάπη μεγάλη για τον Πανσερραϊκό, όοι επιτυχημένοι επιχειρηματίες. Μετά το 1975' υπάρχει σερραϊκή διοίκηση. Θέλουμε να είμαστε πάντοτε πρώτοι».

Ο τεχνικός, Κώστας Βασιλακάκης σημείωσε: «Πέρυσι πετύχαμε κάτι που στην αρχή πολύς κόσμος είχε αμφιβολίες, γιατί υπήρχαν πολλές καλές ομάδες και, φυσικά, ο Άρης. Κάναμε διορθωτικές κινήσεις για να βελτιώσουμε το ρόστερ. Το πρωτάθλημα δεν θα έχει καμία σχέση με πέρυσι. Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες που βλέπουν ψηλά. Βήμα βήμα θα πάμε. Στόχοι και οράματα δεν παύουν να υπάρχουν. Θα κάνουμε τον αγώνα μας, θα παλέψουμε και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ως το τέλος. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε σταθερότητα στα αποτελέσματα και την απόδοσή μας. Όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους».

Ο αρχηγός, Γιώργος Σιάκκας είπε: «Δουλέψαμε αρκετά καλά. Αν και έχουμε βγει από τη Γ' Εθνική, η ομάδα ξέρει τι καταστάσεις έχει να αντιμετωπίσει. Αποκτήθηκαν έμπειροι που ξέρουν την κατηγορία. Ο Πανσερραϊκός είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί. Θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε κάτι καλό».

Ο γκολκίπερ, Απόστολος Ανδρούτσος υπογράμμισε: «Περάσαμε μία πολύ δύσκολη χρονιά, αλλά ανεβήκαμε. Η νέα θα είναι η πιο δύσκολη των τελευταίων ετών. Θέλουμε να «δέσουμε», να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Τέλος, ο Εμίλιο Φουρτάδο είπε: «Η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ και είναι έτοιμη για το νέο πρωτάθλημα. Θα είναι μία δύσκολη κατηγορία, γι' αυτό δεν μπορώ να υποσχεθώ πολλά γκολ. Θέλουμε να «δέσει» και νίκη με νίκη θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Απόδοση: flnews.gr

Media

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep