«Η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο»

Στη δυναμική που μπορεί να δώσει στον Πανσερραϊκό ο κόσμος του στάθηκε ο Νίκος Αγγελούδης

Στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League, όπως το χαρακτήρισε ο Νίκος Αγγελούδης, ο Πανσερραϊκός μπορεί να πρωταγωνιστήσει σύμφωνα με τον άσο των «λιονταριών». Μάλιστα ο νεοαποκτηθείς επιθετικός των Σερραίων στάθηκε μεταξύ άλλων και στην βοήθεια που μπορεί να δώσει ο κόσμος στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σερρών:

Για την εικόνα της ομάδας: «Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά να βρεθούμε. Τα αποτελέσματα δε μετράνε. Στα επίσημα ελπίζω να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να είμαστε καλά».

Για το φιλικό με την ΑΕΛ: «Το αποτέλεσμα δε παίζει ρόλο, δεχθήκαμε και τα γκολ στα τελευταία λεπτά, έγιναν και πολλές αλλαγές, αλλά γενικά νομίζω πήγαμε καλά.

Για το πρωτάθλημα: «Θα είναι πολύ δυνατό. Υπάρχουν πολλές ιστορικές ομάδες και υπάρχουν απαιτήσεις στον Πανσερραϊκό. Εμείς, η ΑΕΛ, ο Απόλλων, η Παναχαϊκή και άλλες ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν. Πρέπει να κοιτάς κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να το κερδίζεις και στο τέλος θα γίνει ταμείο. Σίγουρα η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο και νομίζω πως είμαστε δυνατοί. Ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα και φέτος είναι ευκαιρία μετά από δύο χρόνια απουσίας».

Για τις συνθήκες: «Είναι πολύ ωραία, είναι ευχάριστοι οι άνθρωποι της διοίκησης, έχουμε καλή σχέση με τον προπονητή, οι παλιοί μας έχουν αγκαλιάσει και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Πέρυσι στον Ηρακλή που ήμουν τα αποδυτήρια κρατούσαν την ομάδα και βοήθησαν να κάνει η ομάδα αυτή την πορεία».

Για τον συναγωνισμό στην επίθεση: «Είναι καλό να υπάρχει συναγωνισμός και όχι ανταγωνισμός. Υπάρχουν καλοί παίκτες και ο καθένας δουλεύει για να βοηθάει την ομάδα. Είναι όλοι αρκετά καλοί παίκτες».

Για την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Πιστεύω ότι θα έχει κόσμο. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για την κλήρωση του κυπέλλου: «Θέλουμε κάποιες μεγάλες ομάδες και εμείς και ο κόσμος. Θα είναι πρόκληση για όλους μας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep