«Μου άρεσε ο Πανσερραϊκός»

Το σχόλιο του Αλέξη Κούγια για τον Πανσερραϊκό μετά το φιλικό στο AEL FC Arena.

Για τις εντυπώσεις του σχετικά με τον Πανσερραϊκό μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών ο Αλέξης Κούγιας. Εκτός από τις δηλώσεις του για την ΑΕΛ ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» ρωτήθηκε από τον Βασίλη Αναστασιάδη και για τα «Λιοντάρια» και μίλησε με κολακευτικά λόγια...

Αρχικά ο Κούγιας είπε:
«Μου άρεσε ο Πανσερραϊκός. Τον περίμενα χειρότερο. Γνωρίζω τους ποδοσφαιριστές του. Ο Κώστας Βασιλακάκης μπορεί να καλύπτει τις αδυναμίες τους. Έλειπαν οι Μπαλού, Φουρτάφο, ενώ και ο Αργεντινός έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο επιθετικό κομμάτι. Όλες οι ομάδες του Βασιλακάκη έχουν σωστή φιλοσοφία, με κοντά τις γραμμές. Ο Πανσερραϊκός θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Είχε ανάπτυξη. Μου άρεσε πολύ ο Πόποβιτς, αν και εγώ δεν παίρνω δανεικούς. Αν δεν χτίσουμε ομάδα για πρωτάθλημα και να έχουμε έναν κορμό, δεν θα υπάρχει αύριο».

Για τον Ραμίρεζ ανέφερε:
«Είναι νεαρό παιδί, ελαφρύ. Θα βοηθήσει πολύ επιθετικά. Και ο Ατματσίδης που είναι αγαπημένο μου παιδί, αλλά έφυγε από την Παναχαϊκή μετά τη στέρηση της ανόδου. Ξέρετε, αν δεν έπαιρνα αυτούς τους ποδοσφαιριστές από την Παναχαϊκή, δεν θα έπαιρνα την ΑΕΛ».

Σχολίασε, τέλος, για τον Πανσερραϊκό:
«Όταν παίρνουν δανεικούς από τον ΠΑΟΚ να μην περιμένουν πολλά. Οι Σέρρες είναι χαρισματική περιοχή. Η διοίκηση πρέπει να το κάνει πρώτο θέμα αυτό, θέλει αγώνα. Εγώ μόλις πήρα τη Λάρισα έδωσα φιλικά σε Τύρναβο, Φαρκαδόνα, Τσαριτσάνη. Στα Φάρσαλα η ΑΕΛ είχε να πάει 27 χρόνια. Οι διοικούντες τον Πανσερραϊκό είναι ωραίοι τύποι. Έχω πολλούς φίλους εκεί και μοιάζει με τη Λάρισα».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΔευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2015 15:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep