«Προσωπικό μου στοίχημα ο Πανσερραϊκός»

Έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της εμφανίζεται ο Γκονσάλο Ραμίρες

Με όρεξη για δουλειά και αισιοδοξία για την εύκολη προσαρμογή του στην Ελλάδα έφτασε ο Γκονσάλο Ραμίρες, που τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα του Πανσερραϊκού. «Μου αρέσει η ιδέα και η προοπτική να αγωνιστώ στην Ελλάδα και τον Πανσερραϊκό. Είναι ένα στοίχημα για μένα. Ένα προσωπικό στοίχημα. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ήρθα για να τα δώσω όλα και θεωρώ ότι θα ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας. Έχω όρεξη και διάθεση για να προσφέρω και να παίξω ποδόσφαιρο» ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός μιλώντας στην ιστοσελίδα «metrosport.gr».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω μιλήσει με τον Ματίας Ντεγκρά. Είναι φίλος μου και μου είπε τα καλύτερα για την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι θα ταιριάξω με την ελληνική φιλοσοφία, ενώ ξέρω ότι έχουν παίξει πολλοί παίκτες από την πατρίδα μου εδώ στην Ελλάδα. Στην νέα μου ομάδα, μπορώ να δώσω ταχύτητα. Μου αρέσει να παίζω γρήγορο ποδόσφαιρο. Είναι η πρώτη μου φορά που θα παίξω εκτός Αργεντινής, αλλά μπορώ να προσαρμοστώ. Μπορώ να αγωνιστώ τόσο ως δεξί και αριστερό χαφ, αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Δεν έχω πρόβλημα. Μπορώ να παίξω εξίσου καλά και στις τρεις αυτές θέσεις».

Κλείνοντας σημείωσε: «Έκανα προετοιμασία κανονικά στην Αργεντινή. Έκανα προπονήσεις. Πιστεύω, ότι σε λίγες μέρες θα είμαι έτοιμος. Θα χρειαστώ μόνο λίγο χρόνο. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια και μεγάλες κουβέντες. Είμαι σίγουρα ευχαριστημένος, που είμαι εδώ. Θέλω να δώσω απαντήσεις στο γήπεδο. Ήρθα για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα, έτσι ώστε να εκπληρώσει τους στόχους της και ταυτόχρονα να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που με επέλεξαν».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep