Ανησυχία και μήνυμα των γονιών του Ντα Κόστα

Σοβαρός φαίνεται να είναι ο τραυματισμός του άσου του Πανσερραϊκού – Μήνυμα συμπαράστασης από τους γονείς του

Η ατυχία χτύπησε ξανά τον Φιλίπε Ντα Κόστα που στο 27ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης του Πανσερραϊκού με τον Απόλλωνα 1926 στην Καλαμαριά αποχώρησε τραυματίας. Ο Πορτογάλος τραυματίστηκε σε μια φάση που δεν τον μάρκαρε αντίπαλος και παραπονιόταν στη συνέχεια για πόνους στο γόνατο. Οι ιθύνοντες των «λιονταριών» περιμένουν τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του, αλλά οι πρώτες ενδείξεις δεν είναι ευοίωνες.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στην σχετική ανάρτηση του «Che Guevara Club» στον λογαριασμό του συνδέσμου στο facebook, σχολίασαν οι γονείς του Πορτογάλου στέλνοντάς του μήνυμα συμπαράστασης. Συγκεκριμένα αναφέρεται: «We taught you to walk when you were just a toddler... we were next to you helping to recover firmlness on and regain confidence on jog and steping when an unnecessary, unforeseen and unfortunate injury event removed you from sport fields. You´ve fought and come stronger over it . The misfortune stroke you once again. We're pretty sure your resilience and determination will take you back. Whatever coloured clouds may come... we say: present. That's what parents are for. (Σου διδάξαμε να περπατάς όταν ακόμη ήσουν νήπιο... Ήμασταν δίπλα σου βοηθώντας σε να αποκτήσεις ξανά σταθερότητα και να κερδίσεις πάλι αυτοποεποίθηση όταν ένας αχρείαστος, απρόβλεπτος και άτυχος τραυματισμός σε... τράβηξε από τα γήπεδα. Το πάλεψες και επέστρεψες δυνατότερος. Αυτή η ατυχία σε χτύπησε πάλι. Είμαστε σίγουροι πως η αποφασιστικότητά σου θα σε κάνει να επιστρέψεις. Όσες ατυχίες κι αν έρθουν θα είμαστε εδώ. Γι' αυτό είναι οι γονείς)».

Media

Τα νέα δεν είναι καλά για το Ντα Κόστα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι θα χάσει αρκετά μεγάλο κομμάτι της φετινής χρονιάς, ενώ είναι αρκετά πιθανό ακόμα και το χειρουργείο.

Posted by Panserraikos Che Guevara Club on Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep