«Απογοητεύτηκα με όσα άκουσα»

Παρελθόν από τον Πανσερραϊκό αποτελεί ο Εγκούτου Ολίσε, με τον Νιγηριανό να εκφράζει την πίκρα του για την αλλαγή στάσης των «λιονταριών»

Μπορεί, όπως ισχυρίζεται ο Εγκούτου Ολίσε, να είχε συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τον Πανσερραϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του αλλά όταν γύρισε από τις διακοπές του άκουσε διαφορετικά πράγματα που τον απογοήτευσαν. Πικραμένος λοιπόν εμφανίζεται ο Νιγηριανός μέσος και τονίζει πως πλέον το «κεφάλαιο» Πανσερραϊκός για εκείνον έκλεισε.

«Η περιπέτεια με τον Πανσερραϊκό τελείωσε και πρέπει να κοιτάξω μπροστά, όπως και ο Πανσερραϊκός αποφάσισε να κοιτάξει μπροστά με άλλους παίκτες. Όταν ήμουν διακοπές στο Λονδίνο μίλησα μαζί τους και συμφωνήσαμε σχεδόν σε όλα. Για να είμαι ειλικρινής, είχα μια επιλογή για να παίξω κάπου αλλού, αλλά ήμουν βέβαιος ότι θα μείνω για ένα χρόνο ακόμη στον Πανσερραϊκό, μετά από όσα συζητήσαμε. Απογοητεύτηκα πολύ με τις δικαιολογίες που άκουσα όταν γύρισα στην Ελλάδα. Φαίνεται ότι κάτι άλλαξε. Δεν ξέρω τι είναι αυτό και δε με επηρεάζει σε κάτι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να το αποδεχθώ. Είχα έξι πολύ καλούς μήνες με τους συμπαίκτες μου και ειλικρινά τους εύχομαι τα καλύτερα, μου συμπεριφέρθηκαν όλοι τέλεια» τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εφημερίδα «Metrosport».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep