«Δύσκολο για Ολίσε»

Λίγες είναι οι πιθανότητες παραμονής του 35χρονου Νηγιριανού μέσου στον Πανσερραϊκό, σύμφωνα με τον Κώστα Βασιλακάκη

Μπορεί να βοήθησε πολύ τον Πανσερραϊκό στην πορεία προς την άνοδο στη Γ’ Εθνική, αλλά ο Εγκούτου Ολίσε δύσκολα θα μείνει στην ομάδα. Αυτό υποστήριξε μεταξύ άλλων με δηλώσεις του στον «Arena fm» ο Κώστας Βασιλακάκης που επεσήμανε πάντως ότι σύντομα θα «κλείσει» ο Αγγελούδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε μόλις πέντε προπονήσεις πριν το φιλικό με την Ξάνθη, που ήταν περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα και δεν μπορούσαμε να το ακυρώσουμε, γιατί αρχικά διαφορετικός ήταν ο προγραμματισμός. Έδειξαν διάθεση τα παιδιά, χρησιμοποιήσαμε δύο ομάδες και με την πάροδο του χρόνου ο ένας θα μάθει καλύτερα τον άλλον, γιατί υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα και είναι σημαντικό να αποκτήσουν ομοιογένεια όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Είμαι ικανοποιημένος και με τους νεαρούς που μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις έχουν την ευκαιρία τους να αναδειχθούν».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Πιστεύω ότι κάναμε καλές κινήσεις, αλλά αυτό είναι θεωρητικό. Πρέπει να φανεί στο γήπεδο. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και πολύ περισσότερο να παίρνουμε αποτελέσματα. Έχω την εντύπωση πως έχουμε ολοκληρώσει με τις μεταγραφές, αλλά αφήνουμε ένα παράθυρο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό και μας αρέσει θα κινηθούμε. Υπάρχει και η εκκρεμότητα με τον Αγγελούδη, περιμένουμε να μείνει ελεύθερος. Νομίζω αυτή την εβδομάδα θα τελειώσει η υπόθεση του. Όσο για τον Ολίσε μας βοήθησε πολύ πέρυσι, αλλά νομίζω δύσκολα θα προχωρήσει».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει και ψυχολογικά και υλικά, κυρίως τους παράγοντες. Είναι άνθρωποι που αγαπάνε την ομάδα τους και πρέπει να τους βοηθούν και να δίνουν κουράγιο. Είναι φυσικό επακόλουθο να παίρνουν δύναμη και οι παίκτες όταν έρχεται στο γήπεδο και είναι χαρά μας να τον ευχαριστούμε».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep