Σάββατο (1/8) με Ξάνθη

Οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού θα μπουν άμεσα στο γήπεδο, αφού το Σάββατο 1 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει την Skoda Ξάνθη στις Σέρρες. Οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού θα μπουν άμεσα στο γήπεδο, αφού το Σάββατο 1 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει την Skoda Ξάνθη στις Σέρρες.

Ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει 

Λιγότερο από μια εβδομάδα από την έναρξη της προετοιμασίας του, ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί το Σάββατο 1 Αυγούστου την Skoda Ξάνθη στο γήπεδο των Σερρών με ώρα έναρξης του φιλικού στις 18:45. 

Στη συνέχεια της προετοιμασίας ο Πανσερραϊκός έχει ήδη κλείσει φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου στα Τρία Πέντε Πηγάδια. Ο Κώστας Βασιλακάκης θα έχει την ευκαιρία να πάρει τα πρώτα δείγματα γραφής από τους ποδοσφαιριστές του απέναντι στην ομάδα της Ξάνθης και να διορθώσει κάποια δεδομένα και να δει τα αποτελέσματα απέναντι στην ομάδα του Βόλου θα αγωνιστεί στην Γ' Εθνική τη νέα σεζόν.

Στο διάστημα της παραμονής του στα Τρία Πέντε Πηγάδια θα αντιμετωπίσει και την Βέροια ο Πανσερραϊκός, αλλά ακόμη οι άνθρωποι των δύο ομάδων βρίσκονται σε επαφές για να ορίσουν την ημερομηνία που θα εξυπηρετεί και τους δύο. 

Στα αγωνιστικά, ο Εμίλιο Φουρτάδο ήταν το νέο πρόσωπο στις προπονήσεις του Πανσερραϊκού και έχει αρχίσει με τρέξιμο ώστε να μπει σταδιακά στο πρόγραμμα και να διαπιστωθεί μέσω των εργομετρικών εξετάσεων σε τι κατάσταση βρίσκεται και αν θα χρειαστεί ειδικό πρόγραμμα.  

 

 

 

Last modified onΠέμπτη, 30 Ιούλιος 2015 19:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep